УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 15.08.2012 № 3635

Про проведення заходів з благоустрою та санітарного очищення території міста 17 та 18 серпня 2012 року

З метою підготовки міста до святкування Дня міста, Дня визволення Харкова від фашистських загарбників та Дня Незалежності України, враховуючи ініціативу мешканців міста щодо благоустрою та приведення території міста в належний стан в рамках підготовки до урочистостей, керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Заступникам міського голови, директорам департаментів, головам адміністрацій районів та керівникам інших виконавчих органів Харківської міської ради:

1.1. Організувати та забезпечити проведення 17 та 18 серпня 2012 року заходів з благоустрою та санітарного очищення території міста з залученням комунальних підприємств, установ, організацій та громадськості.

1.2. Провести відповідну роботу по залученню підприємств, установ, організацій інших форм власності до проведення вказаних заходів 17 та 18 серпня 2012 року.

2. Директорам комунальних підприємств: СКП «Харківзеленбуд» Блуду М.І., «Жилкомсервіс» Яковлеву О.А., «Харківблагоустрій» Сливінській К.І., «Комплекс по вивезенню побутових відходів» Мустафіну В.З., «Шляхрембуд» Бурі В.Ю., «Харківводоканал» Коріньку І.В., «Харківські теплові мережі» Андрєєву С.Ю. надати підтримку в проведенні відповідної акції шляхом визначення обсягів робіт, забезпечення необхідним інструментом та відповідною технікою.

3. Координацію роботи по проведенню відповідних заходів покласти на Департамент комунального господарства.

4. Скасувати розпорядження міського голови від 13.08.2012 № 3542 «Про проведення масових суботника та недільника 18 та 19 серпня 2012 року».

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови О.С. Кривцова.


Міський голова Г.А. Кернес