УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 18.10.2012 № 4757

Про проведення святкової виставки ретро-автомобілів

Розглянувши звернення президента технічного клубу «Самоходь» Осетрова О.П. стосовно проведення святкової виставки ретро-автомобілів, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити керівництву технічного клубу «Самоходь» (Осетров О.П.) проведення святкової виставки ретро-автомобілів 21 жовтня 2012р. з 11.00 до 15.00 на майдані Свободи.

2. Відповідальність за дотримання техніки безпеки при проведенні заходу покласти на презедента технічного клубу «Самоходь» Осетрова О.П.

3. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційній роботі та цивільної оборони Харківської міської ради (Топчій В.О.) забезпечити координацію спільних заходів ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) та Харківського міського управління ГУ МНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки при проведенні заходу на майдані Свободи.

4. Запропонувати ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходу на майдані Свободи.

5. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.) забезпечити санітарне прибирання проїжджої частини  території майдану Свободи після проведення заходу.

6. Департаменту транспорту та зв'язку Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) забезпечити організацію руху транспортних засобів з урахуванням проведення заходу у центральній частині міста згідно зі схемою розташування техніки (додається).

7. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Ю.С. Сидоренко) забезпечити широке висвітлення в засобах масової інформації проведення святкової виставки ретро-автомобілів.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес