УКРАЇНА                                                                            УКРАИНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА                        ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 19.11.2012 № 5213

Про видачу свідоцтва про право власності на нерухоме майно

Враховуючи висновок комунального підприємства «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» від 15.11.2012 року №1090667 щодо видачі приватному акціонерному товариству «БУДІВЕЛЬНИЙ ТОРГОВИЙ БУДИНОК» свідоцтва про право власності на квартиру, яка розташована по вулиці Зубарєва, 34, згідно ст.325 ЦК України, на підставі п.п. 10 п. «б» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Тимчасового положення про порядок державної реєстрації права власності та інших речових прав на нерухоме майно, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 07.02.2002р. №7/5 (зі змінами), керуючись ст.ст. 42, 59 зазначеного Закону:

1. Видати приватному акціонерному товариству «БУДІВЕЛЬНИЙ ТОРГОВИЙ БУДИНОК» свідоцтво про право власності на 1-кімнатну квартиру № 18 загальною площею 41,2 кв.м, житловою площею 18,9 кв.м, яка розташована в житловому будинку літ. «А-9» по вулиці Зубарєва, 34.

2. КП «Харківське МіськБТІ» (Дегтярьов М.І.) у встановленому порядку оформити свідоцтво про право власності за встановленим зразком згідно з п. 1 цього розпорядження.

3. Приватному акціонерному товариству «БУДІВЕЛЬНИЙ ТОРГОВИЙ БУДИНОК» в місячний термін зареєструвати вказану квартиру в КП «Харківське МіськБТІ».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту економіки та комунального майна Фатєєва М.І.


Міський голова Г.А. Кернес