УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 24.02.2014 № 17

Про декларування майна, доходів, витрат і зобов'язань фінансового характеру в Харківській міській раді

З метою забезпечення дотримання вимог антикорупційного законодавства в Харківській міській раді, єдиного порядку заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру та подання правдивих відомостей у встановлений термін, на підставі Законів України «Про засади запобігання і протидії корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про статус депутатів місцевих рад», постанов Кабінету Міністрів України від 08.02.2012 № 64 «Про виготовлення бланків декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру», від 11.01.2012 № 16 «Про затвердження Порядку зберігання документів і використання відомостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, та відомостей щодо відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента», керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Заступникам міського голови - директорам департаментів, директорам департаментів, головам адміністрацій Харківської міської ради:

1.1 організувати ознайомлення підпорядкованих посадових та службових осіб місцевого самоврядування з Методичними рекомендаціями по заповненню декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру в Харківській міській раді, що додаються;

1.2 забезпечити заповнення підпорядкованими посадовими та службовими особами місцевого самоврядування декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2013 рік та подання їх до 28.03.2014 року до відповідного кадрового підрозділу.

2. Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради (Борисенко Д.М.):

2.1 довести до відома депутатів Харківської міської ради Методичні рекомендації по заповненню декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру в Харківській міській раді, що додаються;

2.2 забезпечити своєчасне подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2013 рік депутатами Харківської міської ради, які є самозайнятими особами, тимчасово непрацюючими, безробітними або пенсіонерами;

2.3 передати до 28.03.2014 року подані депутатами Харківської міської ради декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2013 рік до Служби персоналу Харківської міської ради.

3. Службі персоналу Харківської міської ради (Прокудіна А.М.) надавати необхідну допомогу при заповненні декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру депутатам Харківської міської ради, посадовим і службовим особам Апарату Харківської міської ради та виконавчого комітету, а також кадровим підрозділам відповідних виконавчих органів Харківської міської ради.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - керуючого справами виконавчого комітету міської ради Тимук А.Л.


Міський голова Г.А. Кернес