УКРАЇНА

УКРАИНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 13.03.2014 № 15/1

Про проведення фестивалю «Життя в русі» на площі Свободи

На виконання міської комплексної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту міста Харкова на 2012-2016 роки, затвердженої рішенням 12 сесії Харківської міської ради б скликання від 23.12.2011 №585/11, враховуючи зверненні ХГО «Multy-Culty ua» від 11.03.2014, з метою залучення всіх верств населення до здорового способу життя та урізноманітнення їх змістовного дозвілля, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести 15 та 16 березня 2014 року з 10.00 до 18.00 на площі Свободи заходи в рамках фестивалю здорового способу життя.

2. Взяти до відома, що у підготовці і проведенні заходів беруть участь громадські фізкультурно-оздоровчі організації, федерації, асоціації, клуби за місцем мешкання населення.

3. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони міської ради (Топчій В.О.) забезпечити координацію спільних дій з Харківським міським управлінням ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку при проведенні заходів.

4. Департаменту транспорту та зв'язку Харківської міської ради (Дудьфан С.Б.) забезпечити організацію руху транспортних заходів з урахуванням проведення заходів на площі Свободи.

5. Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради (Лобойченко К.А.) надати організаціям, які беруть участь у заході необхідну практичну допомогу.

6. Департаменту у справах інформації та зв'язку з громадськістю міської ради (Сидоренко Ю.С.) забезпечити широке висвітлення ходу підготовки та проведення заходів у засобах масової інформації.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту міської ради О.В. Попова.


Секретар міської ради О.М. Новак