УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 30.04.2014 № 27-1

Про проведення традиційних Всеукраїнських змагань з велоспорту на шоссе на призи газети «Вечірній Харків»

З метою пропаганди і розвитку велосипедного спорту, продовження роботи з агітації фізичної культури і спорту, проведення активного дозвілля мешканців міста, згідно з затвердженим календарним планом спортивно-масових заходів на 2014 рік, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Артем'єв В.О.) разом з громадською організацією «Федерація велосипедистів Харківської області» (Заярін О.М.) провести вулицями міста Харкова традиційні Всеукраїнські змагання з велоспорту на шосе на призи газети «Вечірній Харків»:

2 травня 2014 року 15.00 - 18.30 - Бульвар Б. Хмельницького (від Московського проспекту до вул. Ак. Філіпова). Гонка-критеріум (додаток 1).

3 травня 2014 року 10.00 - 12.30 - Перехрестя пр. 50-річчя СРСР та вул. Ньютона (до пр. 50-річчя СРСР, 2а та в зворотному напрямку). Індивідуальна гонка на час (додаток 2).

4 травня 2014 року 10.00 - 13.30- Бульвар Б. Хмельницького (від Московського проспекту  до вул. Ак. Філіпова). Кільцеві групові гонки (додаток 1).

2. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.):

2.1. Перевірити стан шляхового покриття вулиць на маршрутах проведення заходу згідно з пунктом 1 цього розпорядження і в разі потреби виконати його вибірковий ремонт.

3. Департаменту транспорту Харківської міської ради (Дульфан С.Б.):

3.1. Тимчасово припинити рух всіх видів маршрутів громадського транспорту згідно з пунктом 1 цього розпорядження.

3.2. Організувати рух всіх видів громадського транспорту за іншими маршрутами, які забезпечать перевезення пасажирів.

4. Запропонувати Харківському міському управлінню ГУ МВС України в Харківській області (Бойко А.А.) здійснити заходи щодо заборони руху всіх видів транспортних засобів згідно з пунктом 1 цього розпорядження.

5. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.) організувати координацію спільних заходів з Харківським міським управлінням ГУ МВС України в Харківській області (Бойко А.А.) щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку під час проведення заходів.

6. Управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Артем'єв В.О.), Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) через засоби масової інформації ознайомити жителів м. Харкова про зміни руху транспортних засобів під час проведення заходу на майдані Свободи та вулицях міста.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань сім’ї, молоді та спорту Попова О.В.


Секретар міської ради О.М. Новак