УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА



РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 15.07.2014 № 47/1

Про святкування 360-річчя заснування міста Харкова, Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України

З метою підготовки до святкування знаменних та пам'ятних дат, вирішення на належному рівні художньо-організаційних, технічних та інших питань, що забезпечать високу якість проведення всіх святкових заходів, керуючись ст.ст. 42, 50, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити:

1.1. План основних заходів з нагоди святкування 360-річчя заснування міста Харкова, Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України (додаток 1).

1.2. Склад Організаційного комітету щодо підготовки та проведення заходів з нагоди святкування 360-річчя заснування міста Харкова, Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України (додаток 2).

1.3. Склад режисерсько-постановчої групи щодо підготовки та проведення заходів з нагоди святкування 360-річчя заснування міста Харкова, Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України (додаток 3).

2. Виконавчим органам Харківської міської ради не планувати проведення будь-яких масових заходів у період з 16 по 28 серпня 2014 року на майдані Свободи.

3. Департаменту культури Харківської міської ради (Бабицька С.І.) спільно з Департаментом організаційної роботи Харківської міської ради (Борисенко Д.М.) забезпечити на високому художньому та організаційному рівнях:

3.1. Підготовку проведення основних заходів, присвячених 360-річчю заснування міста Харкова, Дню визволення міста Харкова від фашистських загарбників, Дню Державного Прапора України, 23-й річниці незалежності України, та урочистої церемонії нагородження «Почесний громадянин міста Харкова 2014».

4. Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради (Борисенко Д.М.) забезпечити запрошення на святкування 360-річчя заснування міста Харкова, Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України вищого керівництва держави, народних депутатів України, міських голів міст -обласних центрів України, міських, селищних, сільських голів, які входять до складу Асоціації міст України, Почесних громадян міста Харкова.

5. Заступнику міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехову І.О., заступнику міського голови - керуючому справами виконавчого комітету міської ради Чечетовій-Терашвілі Т.М., Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради (Рудь В.О.), Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради (Борисенко Д.М.) забезпечити закріплення керівного складу та голів адміністрацій районів Харківської міської ради за делегаціями зарубіжних міст - партнерів і міст - обласних центрів України відповідно та участь в урочистому прийомі міського голови представників зазначених делегацій.

6. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) здійснити заходи щодо організації чергування бригад швидкої невідкладної допомоги з бригадами лікарів для обслуговування в разі потреби відвідувачів святкових заходів на майдані Свободи, у парках міста та інших місцях проведення масових заходів.

7. Департаменту комунального господарства Харківської міської ради (Кітанін В.О.), Департаменту житлового господарства Харківської міської ради (Нехорошков Р.Б.), Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.) провести відповідну роботу за напрямком діяльності щодо приведення у належний стан міста до святкування 360-річчя заснування міста Харкова, Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України до 19 серпня 2014 року.

8. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.) забезпечити:

8.1. Приведення у належний стан майдану Свободи, місць проведення святкування згідно з планом основних заходів.

8.2. Чергування прибиральників під час проведення заходів на майдані Свободи 23 серпня 2014 року з 18.00 до завершення заходів. Звернути особливу увагу на стан прилеглої до сцени території.

8.3. Санітарне прибирання майдану Свободи до початку заходів, прибирання .сцени з 16.00 до 18.00 та санітарне прибирання майдану Свободи після проведення святкових заходів 24 серпня 2014 року.

9. Департаменту комунального господарства Харківської міської ради (Кітанін В.О.) забезпечити:

9.1. Приведення у належний стан Меморіального комплексу «Слава», пам'ятників, братських поховань та прилеглої до них території до 19 серпня 2014 року.

9.2. Організацію електропостачання сцени та сценічного обладнання під час проведення святкових заходів на майдані Свободи.

9.3. Святкову ілюмінацію центральної частини міста з 19 серпня 2014 року по 26 серпня 2014 року.

9.4. Відключення об'єктів зовнішнього освітлення, розташованих на майдані Свободи і прилеглій території, 22 серпня 2014 року під час репетиції та 23 серпня 2014 року під час проведення проекційного шоу.

10. Департаменту житлового господарства Харківської міської ради (Нехорошков Р.Б.) забезпечити приведення фасадів будівель та прилеглих територій у належний стан до 13 серпня 2014 року.

11. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.) забезпечити координацію спільних заходів ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Бойко О.О.) та ХМУ ГУ ДСНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведення святкових заходів та феєрверку 23 серпня 2014 року на майдані Свободи та інших міських заходів відповідно до Плану основних заходів з нагоди святкування 360-річчя заснування міста Харкова, Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України (додаток 1).

12. Запропонувати ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Бойко О.О.) забезпечити:

12.1. Охорону святкового оформлення на майдані Свободи з 19 серпня 2014 року по 26 серпня 2014 року.

12.2. Охорону громадського порядку під час проведення репетицій та святкових заходів на майдані Свободи 23 серпня 2014 року.

13. Департаменту транспорту Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) забезпечити організацію руху транспортних засобів з урахуванням проведення масових заходів у центральній частині міста згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

14. Головам адміністрацій районів Харківської міської ради:

14.1. Забезпечити святкове оформлення відповідних районів міста та приведення у належний стан місць проведення урочистих заходів.

14.2. Провести святкові програми у місцях масового відпочинку населення відповідного району.

15. Головам адміністрацій районів Харківської міської ради, керівникам служб міста, закладів культури та мистецтва, навчальних закладів, організаціям і підприємствам вжити необхідних заходів щодо додержання правил пожежної безпеки у місцях проведення святкових заходів із масовим перебуванням людей, особливо дітей та підлітків.

16. Комунальному підприємству «Міський інформаційний центр» (Попов О.В.):

16.1. Виконати всі необхідні роботи, пов'язані з оформленням міста, у тому числі вулиць та магістралей, до святкових заходів.

17. Департаменту адміністративно-господарської діяльності Харківської міської ради (Сотніков В.І.) забезпечити:

17.1 Виготовлення та придбання поліграфічної та сувенірної продукції.

17.2. Прибирання трибун до проведення святкових заходів на майдані Свободи 23 серпня 2014 року.

18. Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради (Проскурін А.М.):

18.1. Забезпечити питною водою ветеранів Великої Вітчизняної війни -учасників святкових заходів на майдані Свободи згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

18.2. Вжити у межах компетенції відповідних заходів щодо недопущення торгівлі шікогольними напоями, слабоалкогольними напоями, пивом на винесення (в тому числі у скляній та пластиковій тарі) у магазинах, підприємствах ресторанного господарства, об'єктах дрібнороздрібної торгівлі, розташованих у місцях проведення масових заходів.

18.3. Забезпечити встановлення біотуалетних кабін під час проведення масових заходів на майдані Свободи згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

19. Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту (Лобойченко К.А.) спільно з Департаментом праці та соціальної політики Харківської міської ради (Болгова Л.В.) забезпечити координацію роботи волонтерів під час проведення святкових заходів з нагоди святкування 360-річчя заснування міста Харкова, Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України.

20. Раднику міського голови з економічних питань Аббасову Ф.С. вжити відповідних заходів щодо встановлення додаткових контейнерів для сміття на майдані Свободи під час проведення урочистостей.

21. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів щодо святкування 360-річчя заснування міста Харкова, Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників, Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України.

22. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес


ДОДАТОК 1

до розпорядження міського голови від 15.07.2014 № 47/1


ПЛАН

основних заходів з нагоди святкування 360-річчя заснування міста Харкова,

Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників,

Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України


№ п/п

Заходи

Дата проведення

Місце проведення

Відповідальний

1

2

3

4

5

1.

Відкритий командний турнір з тенісу «Визволення»

Серпень 2014 р. (за окремим планом)

Тенісні корти «Парк»,

(вул. Сумська, 81)

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

2.

Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Стріли Слобожанщини»

13-17.08. 2014 р. (за окремим планом)

Комунальний заклад «Харківська міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву зі стрільби з лука Комунар»

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

3.

Всеукраїнські традиційні змагання з велоспорту на шосе «Золоті колеса-2014»

14-15.08. 2014 р. (за окремим планом)

Парк культури та відпочинку ім. Артема, вулиці міста

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

4.

28-й традиційний легкоатлетичний міжнародний марафон «Визволення»

17.08.2014р.

(за окремим планом)

Стадіон «Динамо» Харківської обласної організації ФСТ «Динамо», вулиці міста

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

5.

Відкритий всеукраїнський юнацький турнір з бадмінтону «Кубок визволення»

17-20.08. 2014 р.

(за окремим планом)

Комунальний заклад «Школа вищої спортивної майстерності»

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

6.

Показ кінострічки про визволення міста Харкова від фашистських загарбників

18-22.08. 2014 р.

21.00

Мікрорайони Червопозавод-ського району

Адміністрація Червонозаводського району Харківської міської ради

7.

«Харків для молоді» - презентація молодіжних громадських організацій та органів студентського самоврядування

19-20.08. 2014 р.

(за окремим планом)

Кіноконцертна зала «Україна»

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

8.

Показ воєнних кінофільмів для ветеранів та молоді Дзержинського району

20.08.2014р.

(за окремим планом)

Велика зала кінотеатру ім. Довженко

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

9.

Мітинг-реквієм по загиблим у роки Великої Вітчизняної війни

20.08.2014р.

10.00

Меморіальне поховання (сел. Затишшя)

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

10.

Змагання з футболу серед юнаків

20-22.08. 2014 р.

(за окремим планом)

Комунальний заклад «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Восток»

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

11.

«Сторінки надії та мужності» - інформаційні години

20-23.08. 2014р.

(за окремим планом)

Централізовані бібліотечні системи міста

Департамент культури Харківської міської ради

12.

«Національна символіка України» - книжкові виставки

20-24.08.2014р.

(за окремим планом)

Централізовані бібліотечні системи міста

Департамент культури Харківської міської ради

13.

Відкритий всеукраїнський турнір з бадмінтону «Кубок Незалежності»

20-24.08.2014 р.

(за окремим планом)

Комунальний заклад «Школа вищої спортивної майстерності»

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

14.

X Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої народної хореографії «Зелен світ»

20-25.08.2014 р.

(за окремим планом)

Палац культури Червонозаводського району, Харківський муніципальний культурний центр

Департамент культури Харківської міської ради

15.

Виставка квітів

21-24.08. 2014р.

Міський сад ім.

Т.Г. Шевченка

Департамент підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради

16.

Святкова програма для ветеранів та мешканців району:

- виставка військової техніки;

- «Харків очима дитини» - конкурс малюнків на асфальті;

- польова каша для ветеранів

21.08.2014р.

10.00

Пам'ятник Воїну-визволителю

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

17.

Театралізована програма

21.08.2014р.

(за окремим планом)

Еспланада (пр. Перемоги)

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

18.

«Місто моє - моя історія жива» - краєзнавчі бесіди-вікторини

21.08.2014р.

(за окремим планом)

Централізовані бібліотечні системи міста

Департамент культури Харківської міської ради

19.

Урочиста зустріч ветеранів Великої Вітчизняної війни 3 керівництвом адміністрації району

21.08.2014р.

09.00

Мала зала адміністрації району

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

20.

«Ніхто не забутий, ніщо не забуто» - мітинг-реквієм по загиблим у роки Великої Вітчизняної війни

21.08.2014р.

10.00

Пам'ятник загиблим воїнам (цвинтар № 8)

Адміністрація Ленінського району Харківської міської ради

21.

Урочисті покладання квітів:

- до стели загиблим тракторобудівникам;

-до меморіального поховання;

- до меморіального комплексу «Жертвам Холокосту»

21.08.2014р.

10.00


10.00

11.00


Пр. Московський, 275


Станція Рогань

Перехрестя пр.

Московського та

вул. 12 Квітня

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

22.

Святкова програма для ветеранів

21.08.2014р.

12.00

Парк культури та відпочинку ім. Артема

Адміністрація Комінтернівського району Харківської міської ради

23.

«Країна квітуча» - виставка дитячого малюнку до Дня визволення м. Харкова від фашистських загарбників

21.08.2014р.

14.00

Футбольний клуб «Алмаз»

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

24.

Випуск стіннівок до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України

21.08.2014р. 24.08.2014р.

Заклади освіти міста

Департамент освіти Харківської міської ради

25.

Урочисті покладання квітів:

- до меморіального поховання;

- до меморіального поховання;

- до меморіального поховання;

- до меморіального поховання

22.08.2014р.

09.00

10.00

14.00

15.00


Міський цвинтар №4

вул. Л.Пастера, 121-А

пр. Московський, 299

вул. Другої П'ятирічки, 36

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

26.

Покладання квітів до воїнської меморіальної дільниці міського цвинтара №2

22.08.2014р. 10.00

Міський цвинтар №2

Адміністрація Київського району Харківської міської ради

27.

Покладання квітів:

- до пам'ятника Л.Добродецькому;

- до меморіальної дошки С.Корзенку;

- до меморіальної стели воїнам-визволителям м. Харкова;

- до пам'ятного знаку В.Кашубі;

- до пам'ятника О.І.Мещапінову;

- до пам'ятного знаку військовополоненим, замучених фашистськими загарбниками;

- до меморіальної стели воїнам-артилеристам;

- до меморіальної дошки Р.Маліновському.

22.08.2014р.

10.00


10.30


11.00



11.30


12.00


12.30




13.00


13.30


вул. Новий Побут, 16


вул. С. Борзенка, 13/1


вул. Золочівська, 6 вул.



Кашуби, 4


вул. Полтавський Шлях, 152


вул. Соціалістична, 4/6




вул. Мала Паиасівська, 1


вул. Маліновського, 4

Адміністрація Ленінського району Харківської міської ради

28.

Урочисті покладання квітів:

- до братського військового поховання;

- до пам'ятного знаку П.Широніну;


- до пам'ятного знаку «Захисникам Вітчизни»

22.08.2014р.

10.00


10.30



11.00


Цвинтар №3


Перехрестя пр. 50-річчя ВЛКСМ та вул. Гвардійців Широнінців

Парк Перемоги

Адміністрація Московського району Харківської міської ради

29.

Громадські панахиди по загиблим у роки Великої Вітчизняної війни

22.08.2014р.

10.00

10.40


Парк ст. Основа

парк с. Жихар

Адміністрація Червонозаводського району Харківської міської ради

30.

Мітинг-реквієм, присвячений 71-й річниці визволення м. Харкова від фашистських загарбників

22.08.2014р.

11.00

Меморіальне поховання (сквер ім. П. Кандаурова)

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

31.

Урочистості та святковий концерт до Дня незалежності України

22.08.2014р.

12.00

Велика зала адміністрації району

Адміністрація Комінтернівського району Харківської міської ради

32.

«Таланти нашого міста» - святковий концерт

22.08.2014р.

12.00

Підлітковий клуб «Ровесник»

Адміністрація Московського району Харківської міської ради

33.

Урочисті збори ветеранського активу міста та святковий концерт

22.08.2014р.

13.00

Палац студентів Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого

Департамент культури Харківської міської ради

34.

«Символи української державності» - тематична година до Дня Державного Прапора України

22.08.2014р.

14.00

Клуби за місцем проживання

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

35.

Урочиста зустріч ветеранів Великої Вітчизняної війни 3 керівництвом адміністрації району

22.08.2014р.

15.00

Мала зала адміністрації району

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

36.

«Зі святом, рідне місто!» -святкове гуляння для мешканців району

22.08.2014р.

15.00

Сад Тіволі

(вул. Карла Маркса, 32)

Адміністрація Ленінського району Харківської міської ради

37.

Відкритий турнір пляжного волейболу до Дня незалежності України

22-24.08.2014 р.

(за окремим планом)

Відкритий волейбольний майданчик Центрального парку культури та відпочинку ім. М. Горького

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

38.

Відкритий турнір з волейболу «Кубок м. Харкова» присвячений пам'яті Є.П.Кушнарьова

22-24.08.2014 р.

(за окремим планом)

Палац спорту «Локомотив» імені Г.М. Кірпи

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

39.

«Над землею чисте небо» - конкурс малюнків на асфальті

23.08.2014р.

(за окремим планом)

Заклади освіти міста

Департамент освіти Харківської міської ради

40.

День відкритих дверей до Дня Державного Прапора України

23.08.2014р.

(за окремим планом)

Шкільні музеї та кімнати бойової слави

Департамент освіти Харківської міської ради

41.

Урочисті покладання квітів:

- до пам'ятника Воїну-визволителю;

- на Меморіалі на міському цвинтарі № 9;

- до пам'ятника загиблим воїнам;

- до пам'ятника воїнам-студбатівцям

23.08.2014р.

(за окремим планом)


Вул. 23 Серпня


Цвинтар № 9


Вул. Галана


Пл. Свободи, 4

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

42.

«Наш любимьій город» -гуляння для мешканців району

23.08.2014р.

(за окремим планом)

Саржин Яр

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

43.

Урочисте підняття Державного Прапора України

23.08.2014р.

Заклади освіти міста

Департамент освіти Харківської міської ради

44.

Урочисте підняття Державного Прапора України

23.08.2014р.

Адміністрації районів Харківської міської ради

Адміністрації районів Харківської міської ради

45.

Урочисте покладання квітів до пам'ятника Маршалу Жукову

23.08.2014р.

08.00

Проспект Маршала Жукова, 17

Адміністрація Фрунзенського району Харківської міської ради

46.

Мітинг-реквієм, присвячений 71-й річниці визволення м. Харкова від фашистських загарбників

23.08.2014р.

10.00

Меморіальне поховання (вул. Тархова)

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

47.

Мітинг-реквієм по загиблим у роки Великої Вітчизняної війні

23.08.2014р.

11.00

Меморіальне поховання

(вул. Паризької Комуни, 23)

Адміністрація Київського району Харківської міської ради

48.

«Ми вдячні за щасливе дитинство!» - святкова програма до Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників

23.08.2014р.

14.00

Клуб дітей та молоді

(вул. Зубарєва, 33)

справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради

49.

«Кохаю тебе, моє місто» - святкова програма для мешканців сел. Велика Данилівка

23.08.2014р.

16.00

Філія №1 Центру культури Київського району

(вул. Паризької Комуни, 23)

Адміністрація Київського району Харківської міської ради

50.

Святкова програма до Дня незалежності України

23.08.2014р.

16.00

Сквер ім. Сафарова

Адміністрація Жовтневого району Харківської міської ради

51.

Театралізована святкова програма для мешканців Комінтернівського району;

- урочистий мітинг та покладання квітів;

- польова каша для ветеранів

23.08.2014р.

18.00

Парк культури та відпочинку ім. Артема

Адміністрація Комінтернівського району Харківської міської ради

52.

Загальноміські святкові заходи з нагоди святкування 360-річчя заснування міста Харкова, Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників

За окремим графіком


Виконком Харківської міської ради

53.

«Харків олімпійський», «Козацькі розваги – спортивні ігри та естафети серед школярів

23-24.08.2014р.

(за окремим планом)

Стадіони та спортивні майданчики закладів освіти міста

Департамент освіти Харківської міської ради

54.

«Тобі, моя Батьківщино» -святковий концерт

24.08.2014р.

(за окремим планом)

Центри дитячої та юнацької творчості

Департамент освіти Харківської міської ради

55.

Загальноміські святкові заходи з нагоди святкування Дня незалежності України

За окремим графіком


Виконком Харківської міської ради

56.

Гала-концерт учасників X Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої народної хореографії «Зелен світ»

24.08.2014р.

12.00

Монумент незалежності України

Департамент культури Харківської міської ради

57.

«Мій Харків, моя Україна!» - театралізоване дійство, присвячене Дню міста та 23-й річниці незалежності України

24.08.2014р.

16.00

Парк та стадіон ст. Основа

Адміністрація Червонозаводського району Харківської міської ради

58.

Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Кубок Харківського міського голови»

28-30.08.2014 р.

(за окремим планом)

Комунальний заклад «Харківська міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву зі стрільби з лука Комунар»

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради




Заступник міського голови –

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради Т.М. Чечетова-Терашвілі


Директор Департаменту культури

Харківської міської ради С.І. Бабицька



Додаток 2

до розпорядження міського голови від 15.07.2014 № 47/1


СКЛАД

Організаційного комітету щодо підготовки та проведення заходів

з нагоди святкування 360-річчя заснування міста Харкова,

Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників,

Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України


Кернес Г.А. - міський голова, голова Організаційного комітету;

Терехов І.О. - заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста, заступник голови Організаційного комітету;

Бабицька С.І. - директор Департаменту культури Харківської міської ради, секретар Організаційного комітету.

члени Організаційного комітету:

Чечетова-Терашвілі Т.М. - заступник міського голови - керуючий справами виконавчого комітету міської ради;

Горбунова-Рубан С.О. - заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення;

Попов О.В. - заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради;

Таукешева Т.Д. - заступник міського голови – директор Департаменту бюджету і фінансів Харківської міської ради;

Болгова Л.В. - директор Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради;

Бойко О.О. - начальник Харківського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області (за згодою);

Борисенко Д.М. - директор Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради;

Вельможна О.І. - голова адміністрації Орджонікідзевського району Харківської міської ради;

Веприцький Р.С. - голова адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради;

Головчанська Г.О. - голова адміністрації Червонозаводського району Харківської міської ради;

Деменко О.І. - директор Департаменту освіти Харківської міської ради;

Дуденко С.І. - головний художник м. Харкова;

Дульфан С.Б. - директор Департаменту транспорту Харківської міської ради;

Жданов В.І. – заступник технічного директора АК «Харківобленерго» - директор Харківських міських електричних мереж (за згодою);

Зубкова І.А. - начальник Харківського міського Управління Головного управління Держсанепідслужби у Харківській області, головний державний санітарний лікар м. Харкова (за згодою);

Казанжиєва Н.В. - голова адміністрації Київського району Харківської міської ради;

Касяненко М.А. - голова постійної комісії з соціального захисту та охорони здоров'я Харківської міської ради;

Кітанін В.О. – директор Департаменту коммунального господарства Харківської міської ради;

Коваленко В.В. - директор Юридичного департаменту Харківської міської ради;

Котковський В.Р. - голова адміністрації Дзержинського району Харківської міської ради;

Лобойченко К.А. - директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради;

Мусєєв М.С. - голова адміністрації Ленінського району Харківської міської ради;

Нехорошков Р.Б. - директор Департаменту житлового господарства Харківської міської ради;

Попов О.В. - директор комунального підприємства «Міський інформаційний центр»;

Проскурін А.М. - директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради;

Рудь В.О. – директор Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради;

Серпухов О.В. - начальник Харківського гарнізону (за згодою);

Сідоренко Ю.С. - директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради;

Сороколат Ю.В. - директор Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради;

Татьков В.П. – директор коммунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло»;

Товкун О.М. - голова адміністрації Московського району Харківської міської ради;

Топчій В.О. – директор Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради;

Топчій Т.В. - голова адміністрації Фрунзенського району Харківської міської ради;

Цибульник Т.А. - голова адміністрації Жовтневого району Харківської міської ради;

Чумаков В.М. - директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради;

Юрченко В.М. - начальник Харківського міського управління ГУ ДСНС України у Харківській області (за згодою).


Заступник міського голови –

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради Т.М. Чечетова-Терашвілі


Директор Департаменту культури

Харківської міської ради С.І. Бабицька



Додаток 3

до розпорядження міського голови від 15.07.2014 № 47/1


СКЛАД

РЕЖИСЕРСЬКО-ПОСТАНОВЧОЇ ГРУПИ

щодо підготовки та проведення заходів з нагоди святкування

360-річчя заснування міста Харкова,

Дня визволення міста Харкова від фашистських загарбників,

Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України


Бабицька С.І. - директор Департаменту культури Харківської міської ради - голова групи;

Ков'ярова О.В. - заступник директора Департаменту культури Харківської міської ради;

Галенко І.Л. - головний режисер Палацу студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, заслужений працівник культури України (за згодою);

Мараховська Т.В. - начальник відділу культурно-масової роботи Департаменту культури Харківської міської ради;

Чемеровський Ф.А. - доцент Харківської державної академії культури, режисер масових заходів, народний артист України (за згодою);

Настаченко О.О. - викладач кафедри режисури Харківської державної академії культури, головний режисер молодіжного театру «Мадригал», заслужений діяч мистецтв України;

Алексахін О.В. - фахівець з технічного оснащення (за згодою).


Заступник міського голови –

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради Т.М. Чечетова-Терашвілі


Директор Департаменту культури

Харківської міської ради С.І. Бабицька