УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 28.08.2014 № 60/1


Щодо комплексного вирішення питань забезпечення першочергових потреб осіб, внутрішньо переміщених у межах країни

На виконання протокольного рішення від 14.08.2014 № 31391/0/1-14 засідання Міжвідомчого координаційного штабу та наради від 14.08.2014 в режимі відеоконференції під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Гройсмана В.Б з головами обласних, Київської міської держадміністрації та регіональними штабами з питань, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, щодо комплексного вирішення питань забезпечення першочергових потреб осіб, внутрішньо переміщених у межах країни, керуючись ст. ст. 42, 50, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Впровадити такі заходи для громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції:

1.1. Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради (Болгова Л.В.) організувати роботу соціальних закладів міста Харкова щодо прийому, тимчасового перебування та надання гуманітарної допомоги з урахуванням підготовки до осінньо-зимового періоду 2014-2015 рр.

1.2. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) забезпечити необхідні умови для надання медичних послуг та допомоги в медичних закладах міста Харкова.

1.3. Головам адміністрацій районів Харківської міської ради сприяти створенню умов для проживання та тимчасового перебування на території міста Харкова.

2. Департаменту бюджету та фінансів Харківської міської ради (Таукешева Т.Д.) розглянути питання щодо виділення додаткових коштів на оплату енергоносіїв соціальним закладам міста Харкова та збільшення лімітів у зв'язку з додатковим навантаженням.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Горбунову-Рубан С.О.


Секретар міської ради О.М. Новак