УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 12.02.2015 № 10/1

Про проведення урочистого випуску молодих офіцерів Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

З метою військово-патріотичного виховання молоді, підняття престижу військової служби у Збройних Силах України, розглянувши клопотання виконуючого обов'язки начальника Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба від 26.01.2015 № 350/176/9-3/19 щодо надання дозволу на проведення на майдані Свободи урочистого ритуалу випуску молодих офіцерів, керуючись ст. ст. 36, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Харківському університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба проведення на майдані Свободи ритуалу урочистого випуску молодих офіцерів 26 лютого 2015 року о 10.00 та генеральної репетиції ритуалу 25 лютого 2015 року о 07.00.

2. Звернути увагу організаторів проведення заходів на необхідність дотримання техніки безпеки та вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення масових заходів та відповідальність за його порушення.

3. Департаменту охорони здоров'я (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування машини швидкої допомоги з бригадою лікарів на майдані Свободи для обслуговування в разі потреби учасників заходу.

4. Департаменту транспорту Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) забезпечити організацію руху міського транспорту 25 та 26 лютого 2015 року за схемами, що відповідають порядку проведення у м. Харкові масових заходів.

5. Запропонувати ХМУ ГУМВС України в Харківській області (Бойко О.О.) забезпечити громадський порядок під час проведення заходів.

6. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.) забезпечити санітарне прибирання території після проведення заходів.

7. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на директора Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради Топчія В.О.


Міський голова Г.А. Кернес