УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 13.02.2015 № 20

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 13.04.2011 № 1618

З метою приведення Положення про Харківську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту (запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру) у відповідність до вимог Кодексу цивільного захисту України, згідно зі ст. 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. ст. 42, 59 цього Закону:

1. Внести такі зміни до розпорядження міського голови від 13.04.2011 № 1618 «Про Харківську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту (запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру)»:

1.1 Виключити пункт 3 розпорядження.

1.2. До додатку 1 розпорядження внести такі зміни:

1.2.1. Виключити пункт 1.5.

1.2.2. Пункт 2.1 викласти у такій редакції: «Координуючим органом управління міської ланки є міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій».

1.2.3. Пункт 2.4 викласти у такій редакції: «Постійно діючими органами управління цивільного захисту, до повноважень яких належать питання організації та здійснення заходів цивільного захисту, є:

- виконавчі органи міської ради;

- Департамент по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту;

- Харківський міський відділ Головного управління ДСНС України в Харківській області.

1.2.4. З пункту 6.2 вилучити слова «та районними», у цьому ж пункті слово «ланками» замінити на слово «ланкою».

1.2.5. З першого і другого абзаців, першого підпункту другого абзацу пункту 6.3 вилучити слова «та районних», у цих же абзацах слова «ланок» замінити на слова «ланки».

1.2.6. З пункту 6.4 вилучити слова «- начальником цивільної оборони (цивільного захисту) міста».

1.2.7. Виключити пункт 6.5.

1.2.8. Абзац перший пункту 6.6 викласти у такій редакції: «Плани реагування міської ланки територіальної підсистеми розробляє Харківський міський відділ Головного управління ДСНС України в Харківській області спільно з Департаментом по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради на кожну прогнозовану надзвичайну ситуацію.

1.3. Виключити пункт 11 додатку 2 розпорядження.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес