УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 22.05.2015 № 37/1

Про проведення Фестивалю Харкова з бальних танців під відкритим небом «Харківський вальс»

З метою укріплення позитивного іміджу м. Харкова як спортивного міста, популяризації здорового способу життя, залучення всіх верств населення до різноманітності їх дозвілля, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести 23 травня 2015 року в м. Харкові Фестиваль Харкова з бальних танців під відкритим небом «Харківський вальс» на майдані Свободи.

2. Дозволити Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради (Чубаров О.С.) провести Фестиваль Харкова з бальних танців під відкритим небом «Харківський вальс».

3. Дозволити організаторам провести в м. Харкові монтажно-технічні роботи 22.05.2015 з 07.00 до 22.00 на майдані Свободи та демонтажно-технічні роботи 23.05.2015 з 16.00 до 22.00.

4. Взяти до відома, що у підготовці та проведенні заходу беруть участь військові училища, ветеранські організації, федерації, асоціації, колективи спортивних бальних танців м. Харкова та Харківської області, клуби, школи, студії соціальних танців.

5. Департаменту освіти Харківської міської ради (Деменко О.І.), адміністраціям районів Харківської міської ради організувати роботу щодо залучення усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста Харкова до участі у зазначеному заході.

6. Департаменту культури Харківської міської ради (Бабицька С.І.) організувати роботу щодо залучення колективів із Харківських Палаців дитячої та юнацької творчості.

7. Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради (Чубаров О.С), управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Курашов К.М.) передбачити необхідні кошти на проведення заходу та нагородження переможців і призерів.

8. Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Лобойченко К.А.) сприяти залученню волонтерів для підготовки та проведення заходу.

9. Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради (Чубаров О.С.) вжити заходів щодо залучення позабюджетних коштів для проведення Фестивалю Харкова з бальних танців під відкритим небом «Харківський вальс».

10. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.) забезпечити координацію спільних дій з Харківським міським управлінням ГУ МВС України в Харківській області (Крищенко А.Є.) щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку під час проведення заходу.

11. Департаменту транспорту Харківської міської ради (Дульфан СБ.) забезпечити організацію руху транспортних засобів з урахуванням проведення заходу на майдані Свободи з 0700 22.05.2015 до 2200 23.05.2015.

12. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С) забезпечити широке висвітлення підготовки та проведення заходу у засобах масової інформації.

13. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Попова О.В.


Міський голова Г.А. Кернес