УКРАЇНА

УКРАИНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 03.06.2015 № 42/1

Про проведення змагань з триатлону «Харків Мен» та Кубку України з триатлону

З метою укріплення позитивного іміджу міста Харкова як спортивного міста, популяризації здорового способу життя, залучення харків'ян до занять фізичною культурою, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести 07 червня 2015 року з 0900 до 1300 в місті Харкові змагання з триатлону «Харків Мен» та Кубок України з триатлону (далі - Змагання).

2. Дозволити Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради (Чубаров О.С.) провести змагання з триатлону «Харків Мен» та Кубок України з триатлону.

3. Затвердити маршрут Змагань (додаток 1).

4. Створити організаційний комітет з підготовки та проведення в м. Харкові змагань з триатлону «Харків Мен» та Кубку України з триатлону та затвердити його склад (додаток 2).

5. Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Лобойченко К.А.) сприяти залученню волонтерів для підготовки та проведення Змагань.

6. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.) забезпечити координацію спільних дій з Харківським міським управлінням ГУ МВС України в Харківській області (Крищенко А.Є.) та Головним управлінням ДСНС України у Харківській області (Волобуєв О.В.) щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку під час проведення Змагань;

7. Комунальному закладу «Спеціалізована водно-рятувальна служба міста Харкова» (Михайлов В.В.) здійснити заходи щодо забезпечення чергування рятувальників для запобігання нещасних випадків на воді.

8. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.) перевірити стан дорожнього покриття вулиць на маршруті проведення Змагань та у разі потреби виконати його вибірковий ремонт.

9. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) здійснити заходи щодо забезпечення чергування бригад швидкої медичної допомоги для обслуговування учасників Змагань за маршрутом.

10. Департаменту транспорту Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) забезпечити організацію руху транспортних засобів з урахуванням проведення Змагань за маршрутом забігу та велогонки з 0700 до 1400 07.06.2015.

11. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити широке висвітлення підготовки та проведення Змагань у засобах масової інформації.

12. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Попова О.В.


Секретар міської ради О.М. Новак



Міський голова Г.А. Кернес

Додаток 1

до розпорядження міського голови

від 03.06.2015 року № 42/1


МАРШРУТ

проведення змагань з триатлону «Харків Мен»

та Кубку України з триатлону


СТАРТ - вул. Героїв Праці, 2-А (пляж острова Журавлівського гідропарку) -вул. Героїв Праці — перетин вул. Героїв Праці та вул. Академика Барабашова -вул. Академика Барабашова - вул. Блюхера - перетин вул. Блюхера та вул. Академіка Павлова (розворот) - вул. Блюхера - вул. Академика Барабашова - перетин вул. Академика Барабашова та вул. Героїв Праці -вул. Героїв Праці - вул. Героїв Праці, 2-А (пляж острова Журавлівського гідропарку) - ФГШШ.


Заступник міського голови –

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради Т.М. Чечетова-Терашвілі


Заступник міського голови з питань сім'ї,

молоді та спорту О.В. Попов

Додаток 2

до розпорядження міського голови

від 03.06.2015 року № 42/1

СКЛАД

організаційного комітету з підготовки та проведення у м. Харкові

змагань «Харків Мен» та Кубку України з триатлону


ПОПОВ

Олександр Вікторович

- заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту, голова організаційного комітету;

ЧУБАРОВ

Олексій Сергійович

- директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради, секретар організаційного комітету;

ДУЛЬФАН Сергій Борисович

- директор Департаменту транспорту Харківської міської ради;

СІДОРЕНКО Юрій Сергійович

- директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради;

ТОПЧІЙ

Валентин Олександрович

- директор Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради;

ГАРМАШ

Дмитро Віталійович

- голова правління громадської організації «Біговий клуб БНК»;

КОРІНЬКО Василь Іванович

- представник Журавлівського гідропарку, комплекс «Мельница»;

КУРАШОВ

Костянтин Михайлович

- заступник директора Департаменту — начальник управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради;

ОШСТРАТ Андрій Аркадійович

-  віце-президент Федерації триатлону України;

ФЕДОРЧУК Євген Данилович

- заступник директора Департаменту транспорту Харківської міської ради.


Заступник міського голови –

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради Т.М. Чечетова-Терашвілі


Заступник міського голови з питань сім'ї,

молоді та спорту О.В. Попов