УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА



РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 01.07.2015 № 46/1

Про проведення 30-го Міжнародного традиційного легкоатлетичного марафону «Визволення» та бігу по шосе

Згідно зі зведеним календарним планом спортивно-масових заходів на 2015 рік у місті Харкові планується проведення 30-го Міжнародного традиційного легкоатлетичного марафону «Визволення» та бігу по шосе, присвячених 361-річниці заснування міста, 24-й річниці Незалежності України та Дню визволення міста Харкова від фашистських загарбників.

З метою створення належних умов для якісного проведення заходу, залучення більшості харків'ян до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації змістовного дозвілля мешканців міста, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради провести на вулицях міста Харкова спортивно-масовий захід:

16 серпня 2015 року

з 7.00 до 15.00 - 30-й Міжнародний традиційний легкоатлетичний марафон «Визволення» та біг по шосе за маршрутом на вулицях: Новгородська (східні ворота стадіону «Динамо»), Динамівська, Весніна, Сумська, Білгородське шосе до сел. П'ятихатки та в зворотному напрямку (маршрут додається).

2. Взяти до відома таке:

2.1. У підготовці та проведенні спортивно-масового заходу беруть участь: Департамент у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації (Кириленко В.В.), Департамент спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради (Чубаров О.С.), Харківська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України (Разін В.В.), Харківське обласне відділення (Філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (Кобзар А.В.), управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Курашов К.М.), громадські спортивні організації, обласні федерації легкої атлетики та роликового спорту всіх видів і напрямків.

2.2. Головні судді змагань визначаються обласними федераціями легкої атлетики і роликового спорту та затверджуються управлінням з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

2.3. Головні судді несуть повну відповідальність за проведення змагань згідно із затвердженим Положенням.

3. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.) перевірити стан шляхового покриття вулиць на маршрутах проведення змагань згідно з пунктом 1 розпорядження та за необхідності виконати його вибірковий ремонт.

4. Департаменту інфраструктури Харківської міської ради (Дульфан С.Б.):

4.1. Тимчасово припинити рух усіх видів маршрутів громадського транспорту згідно з пунктом 1 розпорядження.

4.2. Організувати рух усіх видів громадського транспорту за іншими маршрутами, які забезпечать перевезення пасажирів, та своєчасно інформувати мешканців міста.

5. Запропонувати Харківському міському управлінню ГУ МВС України в Харківській області (Крищенко А.Є.) здійснити заходи щодо заборони руху всіх видів транспортних засобів згідно з пунктом 1 розпорядження:

5.1. Здійснити заходи щодо заборони руху всіх видів транспортних засобів вулицями проведення змагань, організувати їх рух за іншими маршрутами.

5.2. Забезпечити охорону правопорядку під час проведення легкоатлетичного марафону «Визволення» та бігу по шосе згідно з пунктом 1 розпорядження.

6. Запропонувати Харківській обласній організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України (Разін В.В.) забезпечити підготовку стадіону «Динамо» до проведення змагань.

7. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) здійснити заходи щодо забезпечення чергування автомобілів швидкої медичної допомоги з бригадами лікарів у місцях проведення змагань згідно з пунктом 1 розпорядження.

8. Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради (Чубаров О.С.) вжити заходів щодо просування іміджу м. Харкова шляхом виготовлення інформаційних матеріалів про проведення марафону, розмістити їх у засобах масової інформації, інтенсивної взаємодії з учасниками, співорганізаторами марафону під час підготовки і проведення заходу.

9. Рекомендувати адміністраціям Дзержинського (Котковський В.Р.) та Київського (Казанжиєва Н.В.) районів Харківської міської ради сприяти у підготовці та проведенні змагань, надати практичну допомогу організаторам легкоатлетичного марафону «Визволення» та бігу по шосе у підготовці траси, організації роботи пунктів харчування.

10. Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради (Проскурін А.М.) забезпечити встановлення біотуалетних кабін на стадіоні «Динамо» (вул. Динаміська, 3) 15-16 серпня на час реєстрації учасників та проведення заходу.

11. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.) організувати координацію спільних заходів з Харківським міським управлінням ГУ МВС України в Харківській області (Крищенко А.Є.) щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку при проведенні заходу.

12. Управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Курашов К.М.), Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) через засоби масової інформації ознайомити жителів м. Харкова про зміни руху транспортних засобів під час проведення заходу на вулицях міста.

13. Контроль за виконанням розпорядження покласти на директора Департаменту у справах сім'ї, молоді га спорту Харківської міської ради Лобойченка К.А.


Міський голова Г.А. Кернес


Додаток

до розпорядження міського голови

від 01.07.2015 № 46/1


МАРШРУТ

проведення 30-го Міжнародного традиційного легкоатлетичного марафону «Визволення» та бігу по шосе

СТАРТ - вул. Новгородська (східні ворота стадіону «Динамо») —> вул. Динамівська —> вул. Весніна —> вул. Сумська —> Білгородське шосе —> сел. П'ятихатки (поворот - північні ворота м. Харкова) —> Білгородське шосе —> вул. Сумська —> вул. Весніна —> вул. Динамівська —> вул. Новгородська —> стадіон «Динамо» - ФІНІШ.


Заступник міського голови -

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради Т.М. Чечетова-Терашвілі


Директор Департаменту у справах

сім'ї, молоді та спорту

Харківської міської ради К.А. Лобойченко