УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 11.08.2015 № 53/1

Про підготовку та проведення заходу «Ніч Науки в Харкові»

З метою подальшого просування іміджу міста на міжнародній арені, пропаганди та розвитку наукових центрів та науково-дослідницьких установ, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Доручити Департаменту міжнародного співробітництва (Рудь В.О.) організацію і проведення заходу «Ніч Науки в Харкові» 26 вересня 2015 року.

2. Взяти до відома, що у підготовці та проведенні заходу за згодою беруть участь:

- Генеральне консульство Федеративної Республіки Німеччина в Дніпропетровську,

- Харківський національний університет ім. Каразіна,

- Харківський національний університет радіоелектроніки,

- Національній технічний університет «Харківський політехнічний інститут»,

- Національний фармацевтичний університет,

- Національний науковий центр Харківський фізико-технічний інститут,

- Харківський державний університет харчування та торгівлі,

- Харківський національний автодорожній університет,

- Національний науковий центр «Харківський фізико-технічний інститут»,

- Українська державна академія ж/д транспорту,

- Харківський планетарій ім. Ю. Гагаріна,

- Харківський аерокосмічний університет,

- Харківський національний медичний університет,

- Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П.Василенка,

- Харківський гуманітарний університет ім.. Г. Сковороди,

- Харківський університет внутрішніх справ,

- Українська інженерно-педагогічна академія,

- Культурно-просвітницький центр «Будинок Нюрнбергу».

3. Департаменту культури (Бабицька С.І.) спільно з Департаментом міжнародного співробітництва (Рудь В.О.) забезпечити проведення церемонії урочистого відкриття заходу «Ніч Науки в Харкові».

4. Департаменту охорони здоров'я (Сороколат Ю.В.) здійснити заходи щодо організації чергування машин швидкої допомоги з бригадами лікарів для обслуговування , в разі потреби, учасників та відвідувачів заходу.

5. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.) забезпечити координацію спільних заходів ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Крищенко А.Є.) та ХМВ ГУ ДСНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки в місцях проведення заходу.

6. Департаменту інфраструктури (Дульфан С.Б.) розробити схему маршруту та забезпечити транспортом проведення заходу «Ніч Науки в Харкові».

7. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю (Сидоренко Ю.С.) забезпечити широке висвітлення заходу в засобах масової інформації в установленому порядку.

8. Департаменту освіти (Деменко О.І.) забезпечити інформування загальноосвітніх навчальних закладів міста Харкова та сприяти в залученні учнів до участі у заході.

9. Адміністрації Дзержинського району Харківської міської ради (Котковський В.Р.), адміністрації Київського району Харківської міської ради (Казанжиєва Н.В.), адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради (Веприцький Р.С.) та адміністрації Московського району Харківської міської ради (Товкун О.М.) надати організаційну та практичну допомогу організаторам заходу «Ніч Науки в Харкові».

10. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста І.О. Терехова.


Міський голова Г.А. Кернес