УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 17.08.2015 № 55/1

Про проведення урочистої церемонії складання Військової присяги курсантами першого курсу Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба

З метою військово-патріотичного виховання молоді, підняття престижу військової служби у Збройних Силах України, розглянувши клопотання начальника Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба від 24.07.2015 № 350\176\9-3\175 щодо надання дозволу на проведення урочистої церемонії складання Військової присяги курсантами першого курсу Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба на меморіалі Слави міста Харкова, керуючись ст. ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Харківському університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба проведення на меморіалі Слави урочистої церемонії складання Військової присяги курсантами першого курсу 30.08.2015 з 10.00 до 12.00 та генеральної репетиції ритуалу 28.08.2015 з 16.00 до 17.00.

2. Звернути увагу організаторів проведення заходів на необхідність дотримання техніки безпеки та вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення масових заходів і відповідальність за його порушення.

3. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) здійснити заходи Щодо забезпечення чергування машини швидкої допомоги з бригадою лікарів для обслуговування в разі потреби учасників заходів на меморіалі Слави міста Харкова.

4. Департаменту комунального господарства Харківської міської ради (Кітаніну В.О.) забезпечити підключення звукопідсилюючої апаратури до електромережі 28 та 30 серпня 2015 року.

5. Запропонувати ХМУ ГУМВС України в Харківській області (Крищенко А.Є.) забезпечити громадський порядок під час проведення заходів на меморіалі Слави міста Харкова.

6. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити висвітлення у засобах масової інформації урочистої церемонії складання Військової присяги курсантами першого курсу Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпеченню життєдіяльності міста Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес