УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 17.08.2015 № 57/1

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 25.12.2014 № 97/1 «Про організацію особистих та особистих виїзних прийомів громадян керівним складом Харківської міської ради, її постійних комісій та виконавчих органів»

У зв'язку зі змінами в керівному складі Харківської міської ради, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 25.12.2014 № 97/1 «Про організацію особистих та особистих виїзних прийомів громадян керівним складом Харківської міської ради, її постійних комісій та виконавчих органів», виключивши з додатку 1 інформацію стосовно проведення особистих прийомів громадян на 2015 рік Парамоновим Андрієм Олександровичем.

2. Доручити Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради спільно з КП «Міський інформаційний центр» забезпечити оприлюднення розпорядження в установленому порядку.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови - керуючого справами виконавчого комітету міської ради Чечетову-Терашвілі Т.М.


Міський голова Г.А. Кернес