УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 03.09.2015 № 62/1

Про підготовку та проведення фестивалю-конкурсу спортивного бального танцю «Кубок Харківського міського голови за участю спортивних зарубіжних делегацій і команд міст-побратимів»

З метою подальшого зміцнення дружніх відносин з містами-побратимами, пропаганди та розвитку спортивних танців, фізичної культури та спорту, впровадження серед мешканців міста здорового способу життя, активного дозвілля, ураховуючи звернення голови Ради Харківського міського центру спортивного танцю «Супутник» Францена С.О., керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Харківському міському центру спортивного танцю «Супутник» (Францен С.О.) провести у будівлі Палацу спорту 26 і 27 вересня 2015 року фестиваль-конкурс спортивного бального танцю «Кубок Харківського міського голови за участю зарубіжних спортивних делегацій і команд міст-побратимів».

2. Взяти до відома, що у підготовці та проведенні фестивалю-конкурсу за згодою беруть участь:

- Спілка громадських організацій спортивного танцю України,

- Українська федерація спортивного танцю,

- Федерація танцювального спорту України,

- Асоціація спортивного танцю України,

- Харківська обласна Асоціація спортивного танцю,

- Харківська обласна федерація спортивного танцю,

- Осередок Асоціації спортивного танцю України в Харківській області,

- міські клуби спортивного бального танцю.

3. Департаменту культури Харківської міської ради (Бабицька С.І.), Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Лобойченко К.А.) та Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради (Рудь В.О.) забезпечити організацію проведення фестивалю-конкурсу спортивного бального танцю «Кубок Харківського міського голови за участю зарубіжних спортивних делегацій і команд міст-побратимів».

4. Департаменту культури Харківської міської ради (Бабицька С.І.) спільно з Харківським міським центром спортивного танцю «Супутник» забезпечити проведення церемонії урочистого відкриття та гала-концерту фестивалю-конкурсу спортивного бального танцю «Кубок Харківського міського голови за участю зарубіжних спортивних делегацій і команд міст-побратимів».

5. Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради (Рудь В.О.) здійснити заходи щодо запрошення зарубіжних спортивних делегацій та команд міст-побратимів Харкова, вирішити організаційні питання та забезпечити їх прийом за рахунок коштів, передбачених на прийом іноземних делегацій.

6. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування медичних працівників у дні проведення заходу.

7. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.) забезпечити координацію спільних заходів ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Дмитрієв А.А.) та ХМВ ГУ ДСНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведення заходу у будівлі Палацу спорту, на прилеглій до нього території та у місцях проживання спортсменів, офіційних представників.

8.Департаменту інфраструктури Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) сприяти в організації перевезень учасників змагання містом.

9. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити висвітлення заходів фестивалю-конкурсу в засобах масової інформації.

10. Адміністрації Фрунзенського району Харківської міської ради (Топчій Т.В.) надати організаційну та практичну допомогу організаторам фестивалю-конкурсу спортивного бального танцю «Кубок Харківського міського голови за участю зарубіжних спортивних делегацій і команд міст-побратимів».

11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес