УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА



РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 10.09.2015 № 65/1

Про участь у проведенні в м. Харкові Європейського тижня мобільності

З метою укріплення позитивного іміджу м. Харкова як спортивного міста, популяризації здорового способу життя, уважного ставлення харків'ян до питань сталого розвитку міста та використання при цьому екологічного міського транспорту, просування заходів щодо стимулювання населення до зниження частоти використання автомобільного транспорту, заохочення харків'ян до європейського способу життя, враховуючи звернення Президента громадської організації «ВК Харківський велосипедний союз» С.П. Бичака та Голови громадської організації «Міські реформи» О.С. Нарижної щодо надання дозволу на проведення з 16 по 22 вересня 2015 року в м. Харкові Європейського тижня мобільності, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дати згоду громадській організації «ВК Харківський велосипедний союз» та громадської організації «Міські реформи» на проведення в м. Харкові Європейського тижня мобільності з 16 по 22 вересня 2015 року.

2. Дозволити громадській організації «ВК Харківський велосипедний союз» та громадській організації «Міські реформи» проведення піар-заходу «Мобільний Харків» на майдані Свободи 19.09.2015 з 1000 до 1200.

3. Департаменту інфраструктури Харківської міської ради (Дульфан С.Б.):

3.1. Забезпечити супровід велосипедистів співробітниками ДАІ на період проведення заходу «Осінній Велодень-2015» 20 вересня 2015 року з 1200 до 1300 згідно з додатком до цього розпорядження.

3.2. Забезпечити перекриття руху автотранспорту по вул. Квітки-Основ'яненка 20 вересня 2015 року з 800 до 2100.

4. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.) забезпечити координацію дій з ГУ МВС України в Харківській області та ГУ ДСНС України у Харківській області щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведення в м. Харкові заходів Європейського тижня мобільності.

5. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) здійснити заходи щодо забезпечення чергування бригад швидкої медичної допомоги для обслуговування учасників заходів Європейського тижня мобільності, а саме: згідно з маршрутом руху велосипедистів під час проведення заходу «Осінній Велодень-2015» та під час проведення культурно-спортивної програми.

6. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити широке висвітлення підготовки та проведення заходу у засобах масової інформації.

7. Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради (Чубаров О.С.) подати заявку від міста на участь у Європейському тижні мобільності.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Попова О.В.


Міський голова Г.А. Кернес


Додаток

до розпорядження міського голови

від 10.09.2015 № 65/1


МАРШРУТ

проїзду колони велосипедистів


СТАРТ від «Пам'ятника велосипедисту» (Білгородське шосе) - вулиця Сумська - майдан Конституції - провулок Радянський - вулиця Квітки-Основ'яненка - ФІНІШ.


Директор Департаменту спортивних

іміджевих проектів та маркетингу  О.С. Чубаров


Заступник міського голови -

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради Т.М. Чечетова-Терашвілі