УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА



РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 13.11.2015 № 76/1

Про розміщення повітряопорних споруд з ігровими та льодовим майданчиками

Розглянувши звернення фізичної особи - підприємця Феденко К.В. щодо розміщення повітряопорних споруд з ігровими та льодовим майданчиками на територіях комунального закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Восток» та комунального підприємства «Парк культури та відпочинку «Зустріч», з метою залучення населення міста Харкова, в тому числі дітей та підлітків, до занять ігровими та зимовими видами спорту (баскетбол, футбол, хокей з шайбою, фігурне катання на ковзанах) та урізноманітнення їх змістовного дозвілля, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону Україні «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити фізичній особі - підприємцю Феденко К.В. розміщення повітряопорних споруд з ігровими та льодовим майданчиками за адресами розташування до 31 грудня 2018 року:

- комунальний заклад «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Восток» (вул. Дванадцятого Квітня, 5-А );

- комунальне підприємство «Парк культури та відпочинку «Зустріч» (перехрестя бульвару Юр'єва та вулиці Харківських Дивізій).

2. Звернути увагу фізичної особи - підприємця Феденко К.В. на необхідність дотримання вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та техніки безпеки при експлуатації льодового майданчика, а також неухильного додержання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів».

3. Управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Курашов К.М.) забезпечити наявність фахівців з ігрових та зимових видів спорту для надання теоретичної та практичної допомоги пільговому контингенту м. Харкова під час використання повітряопорних споруд з ігровими та льодовими майданчиками на підставі відповідного замовлення.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Попова О.В.


Міський голова Г.А. Кернес