УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 15.08.2016 № 58/1

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 29.12.2015 № 85/1 «Про організацію особистих прийомів громадян керівним складом Харківської міської ради, її постійних комісій та виконавчих органів»

У зв'язку зі змінами у структурі та керівному складі виконавчих органів Харківської міської ради, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 29.12.2015 № 85/1 «Про організацію особистих прийомів громадян керівним складом Харківської міської ради, її постійних комісій та виконавчих органів», виклавши графіки особистих прийомів громадян керівниками виконавчих органів Харківської міської ради на 2016 рік (додатки 1, 3) у новій редакції.

2. Доручити Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради спільно з КП «Міський інформаційний центр» забезпечити оприлюднення розпорядження в установленому порядку.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови - керуючого справами виконавчого комітету міської ради Чечетову-Терашвілі Т.М.


Міський голова Г.А. Кернес