УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 02.09.2016 № 63/1

Про проведення чемпіонату та Кубку України серед чоловіків та жінок з велоспорту на шосе

З метою пропаганди фізичної культури і спорту, розвитку велосипедного спорту, проведення активного дозвілля мешканців міста, згідно із затвердженим календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2016 рік, керуючись ст.ст. 42,50,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Курашов К.М.) разом із громадською організацією «Федерація велосипедистів Харківської області» (Заярін О.М.) провести на вулицях міста Харкова чемпіонат та Кубок України серед чоловіків та жінок з велоспорту на шосе:

04 вересня 2016 року        - б-р Богдана Хмельницького (від просп. Московського

09.00 - 14.00                        до вул. Академіка Філіппова).

                               Кільцеві групові гонки (згідно з додатком).

2. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.):

2.1. Перевірити стан шляхового покриття вулиць на маршрутах проведення заходу згідно з пунктом 1 розпорядження та у разі потреби виконати його вибірковий ремонт.

3. Департаменту інфраструктури Харківської міської ради (Дульфан С.Б.):

3.1. Тимчасово припинити рух усіх видів громадського транспорту згідно з пунктом 1 розпорядження.

3.2. Організувати рух усіх видів громадського транспорту за іншими маршрутами, які забезпечать перевезення пасажирів.

4. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.):

4.1. Просити Головне управління Національної поліції в Харківській області (Дмитрієв А.А.) здійснити заходи щодо заборони руху всіх видів транспортних засобів згідно з пунктом і розпорядження.

4.2. Організувати координацію спільних заходів з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області (Дмитрігв А.А.) щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку під час проведення заходів.

5. Управлінню з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Курашов К.М.), Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) через засоби масової інформації ознайомити жителів м. Харкова зі змінами руху транспортних засобів під час проведення заходу вулицями міста.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Лобойченка К.А.


Секретар міської ради О.М. Новак