УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 25.11.2016 № 147

Про перенос робочих днів у 2017 році

З метою створення сприятливих умов для святкування 9 травня - Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Дня перемоги) та 24 серпня - Дня незалежності України, а також забезпечення раціонального використання робочого часу, враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.11.2016 № 850-р «Про перенесення робочих днів у 2017 році», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, у 2017 році для працівників виконавчих органів Харківської міської ради, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з:

понеділка 8 травня - на суботу 13 травня;

п'ятниці 25 серпня - на суботу 19 серпня.

2. Заступникам міського голови - директорам департаментів, директорам департаментів, головам адміністрацій районів, керівникам інших виконавчих органів Харківської міської ради забезпечити виконання цього розпорядження та визначити відповідальних чергових.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - керуючого справами виконавчого комітету міської ради Чечетову-Терашвілі Т.М.


Міський голова Г.А. Кернес