УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА



РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 02.10.2017 № 66/1

Про проведення іміджевого заходу - фестивалю вуличної їжі «Craft Fest Gastroman»

З метою популяризації харчової промисловості міста Харкова в Україні, серед харків'ян та гостей міста, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Управлінню інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Грецька-Миргородська В.В.) забезпечити організацію і проведення заходу - фестивалю вуличної їжі «Craft Fest Gastroman» 5-8 жовтня 2017 року з 1100 до 2300 за адресою: м. Харків, майдан Свободи та здійснювати фінансування в межах кошторису витрат на виконання Міської програми інвестиційної діяльності та іміджевих проектів на 2017-2020 роки на кожен бюджетний рік.

2. Департаменту комунального господарства Харківської міської ради (Богач О.А.) забезпечити:

2.1. Організацію електропостачання сцени, екрана, відповідного обладнання та інших об'єктів заходу.

2.2. Приведення до належного стану місця проведення заходу.

2.3. Чергування прибиральників під час проведення заходу 5 - 8 жовтня 2017 року.

2.4. Санітарне прибирання локації після проведення заходу 9 жовтня 2017 року.

3. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування машин швидкої допомоги з бригадами лікарів для обслуговування в разі потреби відвідувачів заходу 5 - 8 жовтня 2017 року з 1000 до 0000.

4. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.) організувати координацію спільних заходів ГУ Національної поліції в Харківській області та ХМВ ГУ ДСНС України у Харківській області щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведення заходу з 1000 до 0000.

5. Департаменту інфраструктури Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) сприяти забезпеченню руху транспортних засобів у зоні, прилеглій до локації, у т. ч. при монтажу/демонтажу необхідного сценічного обладнання 5 - 9 жовтня 2017 року.

6. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації проведення заходу.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Лобойченка К.А.


Міський голова Г.А. Кернес