УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА



РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 22.12.2017 № 152

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 03.03.2017 № 29 «Про створення робочої групи»

З метою реалізації проекту будівництва третьої лінії метрополітену в м. Харкові від ст. «Метробудівників» до ст. «Одеська», на підставі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 вказаного Закону:

1. У зв'язку з кадровими змінами внести зміни до розпорядження міського голови від 03.03.2017 № 29 «Про створення робочої групи», замінивши у додатку до розпорядження слова:

- «Пашнєв Ігор Валерійович - заступник директора з питань інвестиційної діяльності КП «Харківська дирекція будівництва метрополітену», секретар робочої групи» на слова «Пашнєв Ігор Валерійович - заступник генерального директора із зовнішньо економічної діяльності КП «Харківський метрополітен»;

- «Семеренко Ігор Володимирович - головний архітектор Слобідського району - начальник архітектурного відділу управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради» на слова «Семеренко Ігор Володимирович - начальник архітектурного відділу Слобідського району - районний архітектор Управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради»;

- «Павлюк Олена В'ячеславівна - головний спеціаліст архітектурного відділу Київського району управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради» на слова «Павлюк Олена В'ячеславівна - в. о. начальника архітектурного відділу Основ'янського району - районний архітектор Управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради».

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес