УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 16.03.2004 700

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення Харківської обласної організації Всеукраїнської Молодіжної Громадської Організації «Спілка молодих соціалістів» (Чесак В.С.) та Харківської регіональної організації Всеукраїнської молодіжної організації Соціал-демократична Перспектива (Кульбакін В.В.) про пікетування, на підставі ст.38 та керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 20 березня 2004 року з 13.00 до 14.00 години за участі близько 50 осіб буде проведено пікетування членами та прихильниками Харківської обласної організації Всеукраїнської Молодіжної Громадської Організації «Спілка молодих соціалістів» та Харківської регіональної організації Всеукраїнської молодіжної організації Соціал-демократична Перспектива.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення пікетування 20.03.2004 р. визначити частину пл. Конституції, що виділена для проведення цих заходів біля пам'ятника борцям за радянську владу.

2. Звернути увагу організаторів зазначеного заходу на те, що вони та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення громадського порядку під час проведення пікетування 20 березня 2004 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В, О.).

 

Міський голова В. Шумілкін