ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 12.02.2003 № 41

Про виділення коштів


 У зв'язку з різким погіршенням погодних умов 6 лютого 2003 року, випаданням опадів у вигляді дощу з одночасним утворенням сильної ожеледиці товщиною понад 20мм, на автомобільних дорогах загального користування області утворилася надзвичайна ситуація.

З метою ліквідації наслідків від сильної ожеледиці, забезпечення безперебійного і безпечного руху автомобільного транспорту, враховуючи рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації (протокол № 5 від 7 лютого
2003 року):

1.Виділити службі автомобільних доріг у Харківській області 100 тис. грн. для придбання пально-мастильних матеріалів та здійснення заходів щодо ліквідації наслідків сильної ожеледиці на автомобільних дорогах загального користування.

2.Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації (Є.Ю.Кузькін) вказані витрати провести за рахунок коштів резервного фонду обласного бюджету.

3.Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації О.О.Колеснікова.


 

Голова обласної державної
адміністрації Є.КУШНАРЬОВ