ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 13.06.2003 № 185

Про стажування слухачів Харківського
регіонального інституту державного
управління Української Академії державного
управління при Президентові України

Згідно з Указом Президента України від 9 листопада 2000 р. №1212 “Про Комплексну програму підготовки державних службовців”, постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2002 р. №619 “Про затвердження положень про прийом, стажування слухачів та працевлаштування випускників Української Академії державного управління при Президентові України”:


1. Керівникам відділів апарату, управлінь, відділів та інших структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій прийняти на стажування у червні - серпні 2003 року слухачів Харківського регіонального інституту державного управління Української Академії державного управління при Президентові України, створити належні умови для стажування, призначити відповідальних і забезпечити стажування слухачів на посадах IV категорії з виконанням у повному обсязі функціональних обов'язків (список слухачів Харківського регіонального інституту державного управління Української Академії державного управління при Президентові України, які направлені на стажування в управління, відділи та інші структурні підрозділи облдержадміністрації, райдержадміністрації, органи місцевого самоврядування та інші організації додається).

3. Рекомендувати керівникам органів місцевого самоврядування здійснити заходи визначені п. 1 цього розпорядження.

4.Відділу кадрової роботи та з питань державної служби апарату облдержадміністрації про хід виконання розпорядження інформувати заступника голови облдержадміністрації, керівника апарату до 25 вересня 2003 року.

5.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації, керівника апарату І.Г. Ріяку


 

Голова обласної
державної адміністрації Є. КУШНАРЬОВ