ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 17.06.2003 № 186

Про створення Координаційного комітету по боротьбі з корупцією
і організованою злочинністю при обласній державній адміністрації
 
Відповідно до Указу Президента України "Про підвищення ефективності діяльності Координаційного комітету по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю" від 13 травня 2003 року № 402, на підставі статей 13, 25, 39 Закону України "Про місцеві державні адміністрації":

1. Створити Координаційний комітет по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю при обласній державній адміністрації.


2. Затвердити Положення про Координаційний комітет по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю при обласній державній адміністрації (додається).


3. Затвердити персональний склад Координаційного комітету по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю при обласній державній адміністрації (додається).


4. Заступнику голови обласної державної адміністрації Дулубу В.Г.:


4.1 Подати в установленому порядку в місячний термін пропозиції щодо приведення актів обласної державної адміністрації з питань боротьби з корупцією і організованою злочинністю у відповідність до Указу Президента України від 13 травня 2003 року № 402 та цього розпорядження.


4.2. Розробити та подати в десятиденний термін заходи щодо організаційного та матеріально-технічного забезпечення діяльності Координаційного комітету по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю при обласній державній адміністрації.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова обласної державної
адміністрації Є. КУШНАРЬОВ