ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХVIІІ сесія IV скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від  02 серпня 2005 року

 

Про  надання дозволу на списання основних

засобів, які знаходяться в оперативному

управлінні  комунального закладу охорони

здоров’я "Обласний дитячий туберкульозний

клінічний санаторій",  що  перебуває у 

спільній  власності територіальних  громад сіл,

селищ,  міст  області  

 

Враховуючи звернення обласної державної адміністрації та комунального закладу охорони здоров’я "Обласний дитячий туберкульозний клінічний санаторій",  керуючись рішенням  обласної ради від 23 березня 2004 року (р14-13-4) "Про здіснення повноважень з об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області", згідно з  Типовою інструкцією про порядок списання матеріальних цінностей з балансу бюджетних установ, затвердженою наказом Державного казначейства України та Міністерства економіки України від 10 серпня 2001 року №142/181, відповідно до  статті 43  та частини 5 статті 60  Закону України "Про місцеве самоврядування  в Україні" (280/97-ВР) обласна рада

 

                                           В И Р І Ш И Л А:

 

            1. Надати дозвіл комунальному закладу охорони здоров’я "Обласний дитячий туберкульозний клінічний санаторій" на списання з балансу шляхом ліквідації основних засобів загальною первісною вартістю 175648,00 грн., загальною сумою зносу 175648,00 грн., які знаходяться в оперативному управлінні закладу, згідно з додатком. (28-23/4-Д)

            2.  Обласній державній адміністрації  забезпечити рух основних засобів у встановленому  законодавством  порядку.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісії з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності, зовнішньоекономічної діяльності та міжнародних зв’язків.

 

Голова обласної ради                                                                   О. Шаповалов