ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХ__ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проект

 

Від "___"____________ 2014 року                                                                            № ___-VI

 

Про оголошення конкурсу  на  заміщення  посади  директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ»

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2 статті 39 Закону України «Про вищу освіту», Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 21 червня 2012 року 448-VІ (зі змінами), обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Оголосити конкурс на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ».

 

2.        Пропозиції щодо кандидатів на посаду директора приймати протягом 14 днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ».

 

         3. Доручити голові обласної ради:

            3.1. Забезпечити опублікування в газеті «Слобідський край» оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ».

            3.2. Внести кандидатури претендентів на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ» вищому колегіальному органу громадського самоврядування для голосування.

            3.3. Забезпечити, відповідно до норм  чинного законодавства України, в межах компетенції розгляд рекомендованої вищим колегіальним органом громадського самоврядування кандидатури на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ» для внесення відповідного проекту рішення на розгляд обласної ради згідно з Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від  21 червня 2012 року 448-VІ (зі змінами).

 

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                 С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату Харківської обласної ради, 705-19-88, 705-32-88