ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______  сесія   ______ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                                                  Проект 

                                                                      

Від _____________ 2014 року                                                                   №______             

 

Про затвердження норм витрат на нагородження переможців та призерів спортивних змагань обласного рівня

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 року № 689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня», соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014 – 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 886-VI, керуючись постановами Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2008 року № 753 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 і від 29 червня 2004 року № 823» та від  06 лютого 1992 року № 63 «Про впорядкування фінансування та матеріального забезпечення у галузі спорту», статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада:

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити норми витрат на нагородження переможців та призерів спортивних змагань обласного рівня за рахунок коштів обласного бюджету (додаються).

 

2. Харківській обласній державній адміністрації забезпечити оплату витрат на нагородження переможців та призерів спортивних змагань обласного рівня згідно із затвердженими нормами, виходячи із можливостей обласного бюджету.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту, туризму (Безрученко В.О.) та з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

Розробник: Департамент у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, 700-94-34