ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______ сесія ______ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                              Проект 

Від ___________ 2014 року                                                                         №______

 

 

Про внесення змін до Програми зайнятості населення Харківської області на період до 2017 року, затвердженої рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року № 748-VІ

 

З метою забезпечення соціального захисту у сфері зайнятості населення та мінімізації наслідків ускладнення економічних відносин з Російською Федерацією, на підставі статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести до Програми зайнятості населення Харківської області на період до 2017 року, затвердженої рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року № 748-VІ (далі – Програма), такі зміни:

     1.1. Розділ VІІІ «Розширення сфери застосування праці шляхом створення робочих місць в області» викласти у новій редакції (додаток 1).

     1.2. Доповнити розділ ІХ «Напрями та заходи щодо поліпшення ситуації у сфері зайнятості населення до 2017 року» пунктами 50 – 52 (додаток 2).

     1.3. Доповнити Програму розділом Х «Надання соціальних послуг Харківським обласним центром зайнятості та його територіальними підрозділами у 2014 році» (додаток 3).

 

2. Рекомендувати районним та міським (міст обласного значення) радам внести відповідні зміни до територіальних програм.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров`я, материнства і дитинства та соціального захисту населення (Стронов А.О.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                                 С. Чернов

 

 

Розробник: Департамент соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації, 705-26-93