ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХ__ сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2014 року                                                                        № ___-VI

 

Про звільнення та призначення керівників  комунальних  підприємств, установ, закладів

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24, 38, 39  Кодексу законів про працю України, рішення обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність», на підставі заяв Тертишного Володимира Миколайовича, Букіна Юрія Олександровича, Фокіна Андрія Володимировича, Кравченка Василя Івановича, Омельченко Людмили Григорівни, Зінов’єва Ігоря Івановича обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Звільнити:

1.1.       Тертишного Володимира Миколайовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ – 5» з достроковим розірванням контракту № 127  від 04 листопада  2014 року  за власним бажанням (стаття 39 КЗпП України).

1.2.       Букіна Юрія Олександровича з посади головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО  САНАТОРІЯ «ШАРІВКА» 02 листопада 2014 року за власним бажанням (стаття 38 КЗпП України).

 

2. Подовжити трудові відносини на умовах контракту з:

2.1. Фокіним Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ  УСТАНОВИ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я  НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»”, строком на ___ років.

2.2. Кравченком Василем Івановичем, начальником ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ КОМУНАЛЬНОЇ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНОЇ ВОДОЛАЗНОЇ СЛУЖБИ, строком на 2 роки.

2.3. Омельченко Людмилою Григорівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І  МИСТЕЦТВА», строком на ___ років.

2.4. Зінов’євим Ігорем Івановичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР МЕДИКО-СОЦІАЛЬНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ», строком на  ___ років.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та соціального захисту населення (Стронов А.О.); з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Дулуб Л.М.); з питань екології, надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків (Донський О.М.); з питань молодіжної політики, спорту та туризму  (Безрученко В.О.); з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату Харківської обласної ради, 705-19-88, 705-32-88