ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту

з керівником КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ДИТЯЧОГО БУДИНКУ - ІНТЕРНАТУ»

 

До обласної ради надійшла заява від Дорошенка Григорія Ілліча, директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО  ДИТЯЧОГО БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса установи: м. Богодухів, вул. Космічна, 3.

Дорошенко Григорій Ілліч - 1972 року народження. Освіта вища. У 1987 році вступив та у 1990 році закінчив Харківське медичне училище № 1 за спеціальністю «Медсестринська справа».

У 1996 році закінчив Харківський державний медичний університет за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

У 2002 році вступив на заочну форму навчання до Харківського державного економічного університету, який закінчив у 2004 році і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Державна служба» та здобув кваліфікацію магістра державної служби із спеціалізації «Адміністративний менеджмент».

У 2005 році вступив на вечерню форму навчання до Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, який закінчив з відзнакою у 2008 році і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Державне управління» та здобув кваліфікацію магістра державного управління із спеціалізації «Управління державними інституціями».

У 1996 році поступив на роботу до інтернатурі на базі кафедри неврології Харківського інституту удосконалення лікарів, яку закінчив у 1997 році та здобув кваліфікацію спеціаліста за спеціальністю «Неврологія». З 1997 по 2000 роки працював у науково-дослідної лабораторії Харківської медичної академії післядипломної освіти на посаді молодшого наукового співробітника. Працював на базі кафедри неврології Харківської медичної академії післядипломної освіти у відділенні гострої судинної неврологічної патології МСЧ № 1 НВО «Турбоатом», здійснював курацію хворих, займався науково-дослідною роботою. У співавторстві отримав 4 патенти на винахід, є автором 22 друкованих наукових робіт.

Загальний стаж роботи  - 26 років.

Дорошенко Г.І. працює на зазначеній посаді на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 15 липня 2009 року № 206-к «Про призначення Г. Дорошенка».

 

Укладання  контракту  здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року  № 1008-VІ.

           

Враховуючи вищевикладене, управлінням з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради підготовлено проект рішення обласної ради «Про укладання контракту з керівником КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ДИТЯЧОГО БУДИНКУ - ІНТЕРНАТУ».

 

 

 

 

 

 

Начальник управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                                              О.М. Ковальова