ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХVIІІ сесія IV скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від  02 серпня 2005 року

 

Про прийняття до спільної власності

територіальних громад сіл, селищ, міст

області першого пускового комплексу

перепрофілювання аптеки під діагностичний

центр по вул. Данилевського

 

 

На підставі акту державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію першого пускового комплексу перепрофілювання аптеки під діагностичний центр по вул. Данилевського, замовником на проектування та будівництво якого виступало управління капітального будівництва обласної державної адміністрації, затвердженого рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради від 18 травня 2005 року № 544, враховуючи, що будівельні роботи здійснювалися за рахунок обласного бюджету, та  відповідно до статей 43, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР) обласна рада 

 

                                               В И Р І Ш И Л А:

 

1. Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області перший пусковий комплекс перепрофілювання аптеки під діагностичний центр по вул. Данилевського, який відображається на балансі  управління капітального будівництва обласної державної адміністрації.

 

2. Обласній державній адміністрації здійснити прийняття зазначеного об’єкту у встановленому законодавством порядку. 

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально–економічного розвитку, комунальної власності, зовнішньоекономічної діяльності та міжнародних зв’язків.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                       О. Шаповалов