ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

Х сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від  26 грудня 2006 року                                                                           № 147-V        

 

Про затвердження Правил користування

маломірними і малими суднами на водних

об’єктах області

 

 

Відповідно до статей 8 і 67 Водного кодексу України (213/95-ВР), Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" (1160-4), статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР) обласна рада

 

в и р і ш и л а :

 

1.    Затвердити Правила користування маломірними і малими суднами на водних об’єктах області (додаються). (р147_5_д)

2.    Обласній державній адміністрації:

2.1.      Виконати заходи по відстеженню результативності цього регуляторного акта;

2.2.      Звіт про відстеження не пізніше наступного робочого дня з дня оприлюднення цього звіту надати до постійної комісії обласної ради з правових питань та регуляторної політики.

3.    Рекомендувати місцевим радам розглянути питання щодо введення обмежень при використанні маломірних і малих суден на водосховищах в місцях відпочинку.

4.    Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 03 липня 2003 року "Про затвердження Правил користування маломірними (малими) суднами на водних об’єктах області".(р10-5-4)

5.    Доручити голові обласної ради забезпечити оприлюднення Правил користування маломірними і малими суднами на водних об’єктах Харківської області у газеті "Слобідський край".

6.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань промисловості, транспорту, шляхів і зв’язку (Дем’яненко І.Я.) та з правових питань та регуляторної політики (Устименко В.В.).

 

 

Голова обласної ради                                                                   В. Салигін