ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХІІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проект

 

Від «___» _______ 2014 року                                                                                        № ____-VI

 

 

Про проведення звітів депутатів

обласної ради перед виборцями

 

 

Відповідно до статті 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Провести звіти депутатів обласної ради перед виборцями.

 

2.    Райдержадміністраціям, районним, сільським, селищним, міським радам, керівникам підприємств, установ і організацій державної й комунальної форм власності, виконавчому апарату та депутатським фракціям обласної ради сприяти депутатам обласної ради в організації їх звітів перед виборцями шляхом надання приміщень, інформаційних та інших довідкових матеріалів, необхідних для звітування.

 

3.    Депутатам до 02 лютого 2015 року поінформувати обласну раду про результати обговорення звітів, зауваження і пропозиції, висловлені виборцями на адресу обласної ради, за встановленою формою, що додається.

 

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності (Тітов М.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                            С. Чернов

 

 

 

 

Розробник: виконавчий апарат Харківської обласної ради, 700-53-10