ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХ__  сесія  VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2014 року                                                                        № ___-VI

 

Про звільнення та призначення керівників комунальних  підприємств, установ, закладів та вищих навчальних закладів

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24,  пункту 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України, статті 42 Закону України «Про вищу освіту», рішення обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність», враховуючи рекомендації загальних зборів трудових колективів КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «КУП’ЯНСЬКИЙ  МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ ІМ. МАРІЇ ШКАРЛЕТОВОЇ», КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ВОВЧАНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ, на підставі заяв Бабієвої Інни Борисівни, Холодок Валентини Дмитрівни, Нестеренка Володимира Миколайовича, Бражник Ірини Олександрівни, Калмикової  Ірини Миколаївни, Кушнарьової Ірини Олександрівни, Тімаріної Олени Віталіївни, Лисак Людмили Володимирівни, Каргополова  Федора Павловича, Мінки Сергія Олексійовича, Вернигори Олега Олександровича, Грушева Юрія Валерійовича, Трофімова Олега Валеріановича, Шеремета Олександра Івановича, Дмитрієва Максима Володимировича обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Звільнити Бабієву Інну Борисівну з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ з достроковим розірванням контракту № 80 від 12 травня  2011 року за угодою сторін (пункт 1 частини першої статті 36 КЗпП України).

 

2.    Призначити:

2.1. Брянцева Олега Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «КУП’ЯНСЬКИЙ  МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ ІМ. МАРІЇ ШКАРЛЕТОВОЇ» на умовах контракту строком на 5 років.

2.2. Даузе  Ганну Миколаївну на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ВОВЧАНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на умовах контракту строком на 5 років.

2.3. Попова Анатолія Михайловича на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ на умовах контракту строком на 5 років.

2.4. Холодок  Валентину  Дмитрівну на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ТУРИЗМУ» на умовах контракту строком на ___ років.

2.5. Нестеренка Володимира Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПАНЮТИНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО  ІНТЕРНАТУ на умовах контракту строком на ___ років.

2.6. Бражник Ірину Олександрівну на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ХАРКІВСЬКОЇ НАУКОВОЇ МЕДИЧНОЇ  БІБЛІОТЕКИ на умовах контракту строком на ___ років.

2.7. Калмикову Ірину Миколаївну на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 1 на умовах контракту строком на ___ років.

2.8. Кушнарьову Ірину Олександрівну на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР  № 6» на умовах контракту строком на ___ років.

2.9. Тімаріну Олену Віталіївну на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ДИТЯЧОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО САНАТОРІЮ № 1 на умовах контракту строком на ___ років.

2.10. Лисак Людмилу Володимирівну на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО  ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО  САНАТОРІЮ «ШАРІВКА» на умовах контракту строком на ___ рік.

 

3. Подовжити трудові відносини на умовах контракту з:

3.1. Каргополовим Федором Павловичем, директором КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ», строком на ___ років.

3.2. Мінкою Сергієм Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ  ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР», строком на ___ років.

3.3. Вернигорою Олегом Олександровичем, генеральним директором Харківського обласного комунального підприємства «Дирекція розвитку інфраструктури території», строком на ___ років.

3.4. Грушевим Юрієм Валерійовичем, директором комунального підприємства «Флора-сервіс», строком на ____ років.

3.5. Трофімовим Олегом Валеріановичем, завідувачем КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 114», строком на ___ років.

3.6. Шереметом Олександром Івановичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ – 1», строком на ___ років.

3.7. Дмитрієвим Максимом Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ  РАДИ  «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ – 3», строком на ___ років.

 

4.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та соціального захисту населення (Стронов А.О.); з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Дулуб Л.М.); з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку (Шаповалов О.В.); з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.); з питань молодіжної політики, спорту та туризму (Безрученко В.О.); з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації (Давтян О.С.); з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління регіонального розвитку виконавчого апарату Харківської обласної ради, 705-32-50