ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                                                  Проект

 

Від «__» ______________2014    року                                                     ___-VІ

 

Про надання ТОВ «ФАНСІДАР» гірничого відводу для розробки Шарівського родовища піску на території Валківського району

 

Розглянувши заяву ТОВ «ФАНСІДАР» та проект гірничого відводу для розробки Шарівського родовища піску на території Валківського  району, на підставі статей 9-1, 17  Кодексу України Про надра, Положення про порядок надання гірничих відводів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 року № 59 (зі змінами), відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та керуючись статтею 59 зазначеного Закону, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ФАНСІДАР» гірничий відвід площею 11,8 га для розробки Шарівського родовища піску на території Валківського району на строк дії спеціального дозволу на користування надрами.

2. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ФАНСІДАР» акт гірничого відводу та оформити напис у верхньому правому куті копії топографічного плану.

3. ТОВ «ФАНСІДАР» зареєструвати наданий гірничий відвід в установленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                    С. Чернов

 

 

Розробник: управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради, 700-34-18