ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про звільнення Бабієвої  Інни Борисівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

До Харківської обласної ради надійшло звернення від Бабієвої Інни Борисівни, директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ стосовно звільнення її з займаної посади за угодою сторін у зв’язку із погіршенням стану здоров’я.

Юридична адреса підприємства: Харківська область, м. Чугуїв, вул. Карла Лібкнехта, 32.

Бабієва Інна Борисівна була призначена на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 15 травня 2006 року № 196-к «Про призначення директорів поліграфічних і книговидавничих підприємств» строком на 5 років до 01 травня 2011 року.

Рішенням Харківської обласної ради від 21 квітня 2011 року № 147-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств і вищих навчальних закладів» з Бабієвою І.Б. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 5 років. Строк дії контракту закінчується 12 травня 2016 року.

Бабієвою І.Б. запропоновано покласти виконання обов’язків директора на інженера друкарні Івченко Надію Вікторівну.

Звільнення здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України,  розділу 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ.

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради «Про звільнення Бабієвої Інни Борисівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

 

 

 

Начальник  відділу з питань

комунальної власності управління

регіонального розвитку

виконавчого апарату обласної ради                                             Т.Ю. Грибанова