ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХ__  сесія  VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2014 року                                                                        № ___-VI

 

Про призначення Брянцева Олега Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «КУП’ЯНСЬКИЙ  МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ ІМ. МАРІЇ ШКАРЛЕТОВОЇ»

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24  Кодексу законів про працю України, статті 42 Закону України «Про вищу освіту», рішення обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність», враховуючи рекомендації загальних зборів трудового колективу КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «КУП’ЯНСЬКИЙ  МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ ІМ. МАРІЇ ШКАРЛЕТОВОЇ», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Призначити Брянцева Олега Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «КУП’ЯНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ ІМ. МАРІЇ ШКАРЛЕТОВОЇ» на умовах контракту строком на 5 років.

 

2.     Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та соціального захисту населення (Стронов А.О.); з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

Розробник: управління регіонального розвитку виконавчого апарату Харківської обласної ради, 705-19-88, 705-32-88