ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                                                 Проект

 

Від «__» ______________2014    року                                                    ___-VІ

 

Про надання ТОВ НВФ «БАРХАН»

 гірничого відводу для розробки

Південно-Роганського родовища піску

 і суглинку в Харківському районі

Харківської області

 

Розглянувши заяву ТОВ “НВФ «БАРХАН»” та проект гірничого відводу для розробки Південно-Роганського родовища піску і суглинку в Харківському районі Харківської області, враховуючи пропозиції постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (витяг із протоколу засідання постійної комісії  № 42 від 10.12.2014), на підставі статей 9-1, 17  Кодексу України Про надра, згідно з Положенням про порядок надання гірничих відводів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 року № 59 (зі змінами), відповідно до статей 43 і 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю “НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА «БАРХАН»” гірничий відвід площею 18,8 га для розробки Південно-Роганського родовища піску і суглинку в Харківському районі Харківської області на строк дії спеціального дозволу на користування надрами.

2. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю “НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА «БАРХАН»” акт гірничого відводу та оформити напис у верхньому правому куті копії топографічного плану.

3. ТОВ “НВФ «БАРХАН»” зареєструвати наданий гірничий відвід у встановленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

Голова обласної ради                                                                                    С. Чернов

 

Розробник: управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради, 700-34-18