ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту  з Жупинським Миколою Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО  ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ»

 

До обласної ради надійшла заява від Жупинського Миколи Олексійовича, директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса установи: м. Богодухів, вул. Замісцева, 49.

Жупинський Микола Олексійович, 1959 року народження. Освіта вища. У 1981 році закінчив Українську ордена Трудового Червоного Прапору сільськогосподарську академію за спеціальністю «Зоотехнія» та здобув кваліфікацію зооінженера.

У 2014 році пройшов підвищення кваліфікації на тематичному семінарі «Актуальні проблеми соціальної політики» у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Загальний стаж роботи  - 32 роки.

Жупинський М.О. працює на посаді директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО  ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 15 березня 2012 року № 101-к «Про призначення М. Жуписького».

Укладання  контрактів з вищевказаними керівниками здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року  № 1008-VІ.

           

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради «Про укладання контракту  з Жупинським Миколою Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ».

 

 

 

 

Начальник  відділу з питань

комунальної власності управління

регіонального розвитку

виконавчого апарату обласної ради                                             Т.Ю. Грибанова