ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту  з Волосовим Євгеном Віталійовичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА»»

 

До обласної ради надійшла заява від Волосова Євгена Віталійовича, головного лікаря  КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: м. Харків, вул. Трінклера, 6.

Волосов Євген Віталійович, 1971 року народження. Освіта вища. У 1993 році закінчив Харківський медичний інститут за спеціальністю «Стомотологія» та здобув кваліфікацію  лікаря-стомотолога. У 2012 році закінчив Харківську медичну академію післядипломної освіти за спеціальністю «Менеджмент» та здобув кваліфікацію менеджера охорони здоров’я.

11 грудня 2013 року Волосов Є.В. підтвердив вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я».

Волосов Є.В. працює на посаді головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 07 вересня 2010 року № 671-к «Про призначення Є.Волосова».

Укладання  контрактів з вищевказаними керівниками здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року  № 1008-VІ.

           

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради «Про укладання контракту  з Волосовим Євгеном Віталійовичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА»».

 

 

 

 

Начальник  відділу з питань

комунальної власності управління

регіонального розвитку

виконавчого апарату обласної ради                                             Т.Ю. Грибанова