ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХІХ сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

  

                                                                                                                                             Проект

Від «__» ______________2014 року                                                          ___-VІ

 

Про надання у користування

мисливських угідь 

ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ

«ПЕРВОМАЙСЬКА РАЙОННА 

ОРГАНІЗАЦІЯ-УНІВЕРСАЛЬНЕ

ТОВАРИСТВО МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК»

на території Первомайського району

 

Розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України, погоджене з Харківською обласною державною адміністрацією, Первомайською районною державною адміністрацією, власниками та користувачами земельних ділянок, керуючись статтею 15 Закону України «Про тваринний світ», статтями 9, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Надати у користування ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПЕРВОМАЙСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ-УНІВЕРСАЛЬНЕ ТОВАРИСТВО МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК» мисливські угіддя загальною площею 80566,1547 га на території Первомайського району строком до 2063 року, крім угідь державного мисливського резерву.

 2. Направити це рішення до Державного агентства лісових ресурсів України для вирішення питання укладання договору про умови ведення мисливського господарства і забезпечення контролю за його виконанням.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

Розробник: виконавчий апарат обласної ради, 700-22-99