ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХXХІІ сесія VІ скликання

 

П Р О Т О К О Л   № 32

 

 

від 18 грудня 2014 року

 

м. Харків                                                                                            Обласна рада,

велика зала

  Будинку рад, 10-00

                                                                                              

Всього обрано депутатів – 132.

Присутні –96 депутатів.

                     

Запрошені та присутні:

народні депутати України, голова обласної державної адміністрації, заступники голови обласної державної адміністрації, керівники правоохоронних органів, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, голови районних рад та райдержадміністрацій, міські голови, представники політичних партій і рухів, керівники громадських організацій, профспілкових організацій, працівники засобів масової інформації, керівники комунальних підприємств, установ та закладів.

 

Веде пленарне засідання сесії голова обласної ради Чернов С.І.

 

Реєстрація депутатів.

Зареєстровано – 96 депутатів.

 

Головуючий оголосив пленарне засідання сесії відкритим.

 

На початку пленарного засідання голова обласної ради Чернов С.І. від імені депутатського корпусу та присутніх у залі привітав новообраних народних депутатів до складу Верховної Ради України від Харківської області, а саме: Добкіна Михайла Марковича, Єфремову Ірину Олексіївну, Котвіцького Ігоря Олександровича, Шурму Ігоря Михайловича.

 

Також головуючий запропонував депутатам обласної ради та присутнім у залі вшанувати хвилиною мовчання пам'ять загиблих на території проведення антитерористичної операції.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поінформував депутатів і присутніх про кадрові призначення, що відбулися у міжсесійний період, та запропонував дану інформацію взяти до відома.

 

Головуючий поінформував депутатів про зміни, які відбулися останнім часом у виконавчому апараті та фракціях обласної ради, та зазначив, що на даний час депутатами обласної ради є 132 особи. Він також констатував, що станом на 18 грудня 2014 року в обласній раді діють 4 фракції, а саме: фракція Партії регіонів, у складі якої 49 депутатів обласної ради, керівник - Каратуманов Олег Юрійович; фракція Політичної партії „ВО Батьківщина”, у складі якої 6 депутатів обласної ради, керівник - Бакшеєв Микола Миколайович; фракція Комуністичної партії України, у складі якої 8 депутатів обласної ради, керівник - Заковоротний Володимир Григорович; фракція „Європейська Слобожанщина”, у складі якої 8 депутатів обласної ради, керівник - Давтян Олександр Саркісович, - та повідомив, що інші депутати Харківської обласної ради - 61 особа - є позафракційними та зауважив, що за інформацією керівника фракції «Народна партія» у Харківській обласній раді дана фракція припинила свою діяльність з 15 грудня 2014 року.

 

Головуючий також поінформував про утворення в Харківській обласній раді 3 депутатських груп, а саме: депутатської групи «Сильна Україна», у складі якої 5 депутатів; депутатської групи «ЦЕНТР”, у складі якої 24 депутата; депутатської групи «Єдність Харківщини», у складі якої 32 депутата, - та зауважив, що 16 депутатів обласної ради є позафракційними та не увійшли до жодної фракції чи групи, а 59 депутатів обласної ради одночасно входять у фракції та до декількох груп або є позафракційними та входять у групи.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. звернувся з проханням до вищезгаданих депутатів стосовно визначення щодо входження до груп, фракцій чи приналежності до позафракційних депутатів та до 22 грудня поточного року надання до обласної ради відповідної письмової інформації з метою подальшого обліковування голосів під час голосування за допомогою системи "Надія".

 

Голова обласної ради Чернов С.І. разом із головою обласної державної адміністрації Балутою І.М. за дорученням Міжнародної федерації авіаційних видів спорту вручили посвідчення «Майстер спорту України міжнародного класу» та дипломи рекордсменів світу мешканцям Харківщини.

 

Керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Клименко С.В. за дорученням голови обласної ради поінформував депутатів та присутніх, що 16 грудня в Клубі Кабінету Міністрів України відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» 2014 року, який проводиться в рамках Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні». Доповідач зазначив, що спеціальною відзнакою Ради Європи та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України нагороджено Харківську обласну раду за впровадження на території регіону протягом останніх трьох років однієї з кращих практик в тематиці «Влада та громада: інформування, діалог, участь» - обласний конкурс міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». Він також зазначив, що в тематиці «Енергозбереження та енергоефективність» конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» перше місце посів ще один представник Харківщини - Харківська районна рада з проектом «Енергоефективне село (на практиці села Веселе Харківського району Харківської області)».

 

Головуючий запропонував для забезпечення роботи пленарного засідання сесії обрати секретаріат у складі двох депутатів Кадацького С.Р. і Луценка І.І. та вніс пропозицію - проголосувати за дані кандидатури списком.

 

Пропозицію поставлено на голосування.

 

Голосували:

«за»

-

95;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.

 

Пропозицію підтримано.

 

 

СЛУХАЛИ:

Про затвердження порядку денного ХХХІІ сесії обласної ради VІ скликання.

 

 

Доповідає: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

Головуючий поінформував про питання, які внесено до порядку денного пленарного засідання ХХХІІ сесії:

 

1.     Про затвердження регіональної Програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2015-2017 роки.

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

2.    Про внесення змін до Програми територіальної оборони Харківської області на період 2014-2015 років, затвердженої рішенням обласної ради від 02 жовтня 2014 року № 1065-VІ.

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

3.    Про внесення змін до регіональної програми «Облаштування та реконструкція українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області» на період до 2015 року, затвердженої рішенням обласної ради від 24 жовтня 2013 року № 841-VІ (зі змінами).

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

4.    Про внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень у Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року № 82-VI (зі змінами).

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

5.    Про внесення змін до регіональної Програми запобігання і протидії корупції в Харківській області на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 25 квітня 2013 року № 686-VI (зі змінами).

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

6.    Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2014 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 30 січня 2014 року № 936-VІ (зі змінами).

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 

7.    Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 294-VI (зі змінами).

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

8.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 30 січня 2014 року № 938-VІ «Про обласний бюджет на 2014 рік» та додатків до нього (зі змінами).

Доповідає: Овсянніков Сергій Іванович директор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

9.     Про внесення змін до Порядку виконання заходів щодо соціального захисту населення Харківської області на 2011-2015 роки, затвердженого рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року № 78-VІ (зі змінами).

Доповідає: Глушко Вадим Олександрович – тимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

10.    Про хід виконання у 2014 році Програми сприяння розвитку малого підприємництва в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 16 червня 2011 року № 172-VІ (зі змінами).

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 

11.    Про хід виконання у 2014 році обласної Програми забезпечення молоді житлом в Харківській області на 2014-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 883-VІ.

Доповідає: Рабінович Михайло Самуїлович – директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

12.    Про хід виконання у 2014 році рішень, ухвалених відповідно до Схеми планування території Харківської області, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2010 року № 30-VІ.

Доповідає: Рабінович Михайло Самуїлович – директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

13.    Про хід виконання у 2014 році Програми розроблення містобудівної документації у Харківській області на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 березня  2012 року № 351-VІ.

Доповідає: Рабінович Михайло Самуїлович – директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

14.    Про хід виконання у 2014 році регіональної Програми будівництва (придбання) доступного житла в Харківській області на 2010-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2010 року № 29-VІ.

Доповідає: Рабінович Михайло Самуїлович – директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

15.    Про хід виконання у 2014 році регіональної Програми модернізації комунальної теплоенергетики Харківської області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 16 червня 2011 року № 173-VІ (зі змінами).

Доповідає: Грива Роман Сергійович – директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

16.    Про хід виконання за 9 місяців 2014 року Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Харківської області на 2010-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 грудня 2010 року № 7-VІ (зі змінами).

Доповідає: Грива Роман Сергійович – директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

17.    Про хід виконання у 2014 році Програми розвитку дорожнього комплексу Харківської області на 2012-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 293-VІ (зі змінами).

Доповідає: Грива Роман Сергійович – директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

18.    Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

19.    Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

20.    Про призначення Шепелевої Тетяни Володимирівни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ «ШАРІВКА».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

21.    Про призначення Брянцева Олега Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «КУП’ЯНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ ІМ. МАРІЇ ШКАРЛЕТОВОЇ».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

22.    Про призначення Даузе Ганни Миколаївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ВОВЧАНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

23.    Про призначення Попова Анатолія Михайловича на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

24.    Про призначення Калмикової Ірини Миколаївни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 1.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

25.    Про призначення Кушнарьової Ірини Олександрівни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 6».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

26.    Про призначення Бражник Ірини Олександрівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ХАРКІВСЬКОЇ НАУКОВОЇ МЕДИЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

27.    Про призначення Нестеренка Володимира Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПАНЮТИНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

28.    Про призначення Тімаріної Олени Віталіївни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ДИТЯЧОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО САНАТОРІЮ №1.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

29.    Про призначення Холодок  Валентини Дмитрівни  на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ТУРИЗМУ».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

30.    Про подовження трудових відносин з Вернигорою Олегом Олександровичем, генеральним директором Харківського обласного комунального підприємства «Дирекція розвитку інфраструктури території».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

31.    Про подовження трудових відносин з Грушевим Юрієм Валерійовичем, директором комунального підприємства «Флора-сервіс».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

32.    Про подовження трудових відносин з Дмитрієвим Максимом Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ – 3».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

33.    Про подовження трудових відносин з Каргополовим Федором Павловичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

34.    Про подовження трудових відносин з Мінкою Сергієм Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

35.    Про подовження трудових відносин з Трофімовим Олегом Валеріановичем, завідувачем КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 114».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

36.    Про укладання контракту з Жупинським Миколою Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

37.    Про укладання контракту з Волосовим Євгеном Віталійовичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

38.    Про укладання контракту з Дорофєєвою Елеонорою Анатоліївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ШКІРНО-ВЕНЕРОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР № 4».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

39.    Про укладання контракту з Піонтковською Оксаною Володимирівною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ ДИТЯЧОЇ КЛІНІЧНОЇ ЛІКАРНІ №1.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

40.      Про оголошення конкурсів на заміщення посад керівників вищих навчальних закладів.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

41.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 30 серпня 2012 року № 498-VI «Про припинення комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 39» (код ЄДРПОУ 22678607), розташованого за адресою: м. Харків, вул. Володарського, 82, - шляхом ліквідації» (зі змінами).

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

42.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 29 серпня 2013 року № 812-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 66» (код ЄДРПОУ 01974595), розташованого за адресою: Харківська область, Шевченківський район, смт Шевченкове, вул. Леніна, 33, - шляхом ліквідації» (зі змінами).

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

43.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 25 квітня 2013 року № 706-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 67» (код ЄДРПОУ 01974785), розташованого за адресою: м. Вовчанськ, вул. Шевченка, 26, - шляхом ліквідації».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

44.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 25 квітня 2013 року № 707-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 90» (код ЄДРПОУ 01974721), розташованого за адресою: м. Балаклія, майдан Ростовцева, 1, - шляхом ліквідації».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

45.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 29 серпня 2013 року № 811-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «МІЖЛІКАРНЯНА АПТЕКА № 307», (код ЄДРПОУ 22680225), розташованого за адресою: м. Харків, вул. Академіка Павлова, 46 - шляхом ліквідації».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

46.    Про перейменування КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ-5».

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

47.    Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 1» (код ЄДРПОУ 39011896), розташованого за адресою: Харківська область, Валківський район, м. Валки, вул. Карла Лібкнехта, 1, - шляхом ліквідації.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

48.    Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 2» (код ЄДРПОУ 39006778), розташованого за адресою: Харківська область, Чугуївський район, м. Чугуїв, вул. Харківська, 105, - шляхом ліквідації.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

49.    Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 4» (код ЄДРПОУ 37346892), розташованого за адресою: Харківська область, Куп’янський район, село Глушківка, вул. Соціалістична, 92, - шляхом ліквідації.

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

50.    Про погодження надання ТОВ "КУБГАЗ-БОРОВА" надр у користування.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

51.    Про надання ТОВ «ФАНСІДАР» гірничого відводу для розробки Шарівського родовища піску на території Валківського району.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

52.    Про надання ТОВ "НВФ БАРХАН" гірничого відводу для розробки Південно-Роганського родовища піску і суглинку в Харківському районі Харківської області.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

53.    Про погодження надання ПАТ "Шахта ім. О.Ф. Засядька" надр у користування.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

54.    Про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

55.    Про скасування рішення обласної ради від 10 липня 2014 року № 1016-VI "Про погодження надання ТОВ "НАДРАХОРІНВЕСТ" надр у користування.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

56.    Про затвердження Проекту організації зон санітарної охорони водозабору ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "Вовчанський агрегатний завод" в м. Вовчанську Вовчанського району Харківської області (родовище питних підземних вод "Вовчанськ-3").

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

57.    Про погодження надання ПАТ «АГРОКОМБІНАТ СЛОБОЖАНСЬКИЙ» надр у користування.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

58.    Про погодження «Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії» по ДСП "КОМУНАР" Харківської області».

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

59.    Про надання у користування мисливських угідь ГО "Первомайська районна організація – універсальне товариство мисливців та рибалок" на території Первомайського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

60.    Про надання у користування мисливських угідь ТОВ «Спеціалізоване мисливсько-рибальське господарство "Мрія"» на території Куп'янського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

61.    Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Чугуївського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

62.    Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Сахновщинського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

63.    Про надання у користування мисливських угідь Харківській  обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Кегичівського району.                                                  

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

64.    Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Лозівського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник  Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

65.    Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Дергачівського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник  Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

66.    Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Барвінківського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник  Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

67.    Про надання у користування мисливських угідь Балаклійській  районній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Балаклійського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник  Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

68.    Про затвердження плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів у 2015 році.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

69.    Про упорядкування структури виконавчого апарату обласної ради.

Доповідає: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

70.    Про клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України та про присудження Премії Верховної Ради України.

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

71.    Про звіти постійних комісій обласної ради про роботу за період з листопада 2013 року по листопад 2014 року.

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

72.    Про проведення звітів депутатів обласної ради перед виборцями.

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

73.    Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Добкіна М.М.

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

74.    Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Єфремової І.О.

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

75.    Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Котвіцького І.О.

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

76.    Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради   VІ скликання Шурми І.М.

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

77.     Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради   VІ скликання Медведєва А.О.

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

 

78.    Про депутатські запити.

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

У зв’язку з надходженням подання від обласної державної адміністрації щодо виключення з проекту порядку денного деяких питань та наданням депутатами пропозицій щодо включення до проекту порядку денного додаткових питань голова обласної ради Чернов С.І. поставив проект рішення стосовно порядку денного сесії на голосування за основу.

 

Голосували:

«за»

-

97;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

3.

 

Пропозицію підтримано.

 

Голова обласної ради Чернов С.І., відповідно до подання обласної державної адміністрації, поставив на голосування пропозицію щодо виключення з проекту порядку денного сесії питання № 1 «Про затвердження регіональної Програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на  2015-2017 роки» з метою його доопрацювання.

 

Голосували:

«за»

-

97;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.

 

Пропозицію підтримано.

 

Також відповідно до подання обласної державної адміністрації, головуючий поставив на голосування пропозицію щодо виключення з проекту порядку денного сесії питання № 17 «Про хід виконання у 2014 році Програми розвитку дорожнього комплексу Харківської області на 2012-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 293-VІ (зі змінами)».

 

Голосували:

«за»

-

97;

 

«проти»

-

немає;

 

«стрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

6.

 

Пропозицію підтримано.

 

Головуючий озвучив звернення голови постійної комісії обласної ради з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації (Давтян О.С.) та поставив на голосування його пропозицію щодо включення до проекту порядку денного сесії питання “Про створення тимчасової контрольної комісії“ з метою перевірки дотримання головним лікарем Комунального закладу охорони здоров’я обласної дитячої клінічної лікарні № 1 чинного законодавства України щодо управління закладом.

 

Голосували:

«за»

-

63;

 

«проти»

-

5;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

31.

 

Пропозицію відхилено.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. озвучив звернення голови постійної комісії обласної ради з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації (Давтян О.С.)  та поставив на голосування його пропозицію щодо включення до проекту порядку денного сесії  питання “Про створення тимчасової контрольної комісії“ для розгляду звернення громадських організацій мисливців і Товариства мисливців та рибалок Харківської області.

 

Пропозиція поставлена на голосування.

 

Голосували:

«за»

-

55;

 

«проти»

-

4;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

42.

 

Пропозицію відхилено.

 

Голова постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку (Шаповалов О.В.) вніс пропозицію щодо виключення з проекту порядку денного сесії  питання № 31 «Про подовження трудових відносин з Грушевим Юрієм Валерійовичем, директором комунального підприємства «Флора-сервіс»».

 

Пропозиція поставлена на голосування.

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

16.

 

Пропозицію підтримано.

 

Голова постійної комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Бандурка О.М.) вніс пропозицію щодо виключення з проекту порядку денного сесії питання № 50-53.

 

В обговоренні питання взяли участь:

Шаповалов О.В., голова постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку, позафракційний;

Глянь І.Д., заступник голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, депутатська група «Єдність Харківщини», позафракційний;

Глянь Л.Д.,  голова Зачепилівської районної ради;

Тризна Д.К., голова Богодухівської районної ради;

Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний;

Шаповалов О.В., голова постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку, позафракційний.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію голови постійної комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Бандурка О.М.) щодо виключення з проекту порядку денного сесії питання № 50 «Про погодження надання ТОВ "КУБГАЗ-БОРОВА" надр у користування».

 

Голосували:

«за»

-

37;

 

«проти»

-

6;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

58.

 

Пропозицію відхилено.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію голови постійної комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Бандурка О.М.) щодо виключення з проекту порядку денного сесії питання № 51 «Про надання ТОВ «ФАНСІДАР» гірничого відводу для розробки Шарівського родовища піску на території Валківського району».

 

Голосували:

«за»

-

39;

 

«проти»

-

3;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

59.

 

Пропозицію відхилено.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію голови постійної комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Бандурка О.М.) щодо виключення з проекту порядку денного сесії  питання № 52 «Про надання ТОВ "НВФ БАРХАН" гірничого відводу для розробки Південно-Роганського родовища піску і суглинку в Харківському районі Харківської області».

 

Голосували:

«за»

-

37;

 

«проти»

-

4;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

61.

 

Пропозицію відхилено.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію голови постійної комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Бандурка О.М.) щодо виключення з проекту порядку денного сесії  питання № 53 «Про погодження надання ПАТ "Шахта ім. О.Ф. Засядька" надр у користування».

 

Голосували:

«за»

-

34;

 

«проти»

-

4;

 

«стрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

64.

 

Пропозицію відхилено.

 

ВИСТУПИЛИ:

Давтян О.С., голова постійної комісії обласної ради з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації, керівник фракції Європейська Слобожанщина вніс пропозицію – доопрацювати вищезазначені питання і потім повторно повернутися до їх розгляду;

Шпарага Ю.І., депутат обласної ради, депутатська група «Єдність Харківщини», позафракційний;

                           Даугуль В.Я., начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради;

Овчаренко С.І., голова постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування, депутатська фракція Партії регіонів;

Шаповалов О.В.,  голова постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку, позафракційний;

Овчаренко С.І., голова постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування, депутатська фракція Партії регіонів;

Сенчук В.М., депутат обласної ради, депутатська група «Єдність Харківщини», позафракційний;

Шаповалов О.В.,  голова постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку, позафракційний;

Даугуль В.Я., начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради;

Давтян О.С., голова постійної комісії обласної ради з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації, керівник фракції “Європейська Слобожанщина” вніс пропозицію – доопрацювати вищезазначені питання та розглянути на чергової сесії;

Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний;

Шаповалов О.В.,  голова постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку, позафракційний.

 

Обговорення проекту порядку денного пленарного засідання сесії завершено.

Головуючий поставив проект рішення «Про затвердження порядку денного чергової ХXХІІ сесії обласної ради VI скликання» на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

87;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

14.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження порядку денного чергової ХXХІІ сесії обласної ради VI скликання» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1075-VI додається)

 

Голова обласної ради Чернов С.І. зазначив, що відповідно до чинного Регламенту Харківської обласної ради за бажанням депутатським фракціям та групам надається слово для виголошення заяв.

Каратуманов О.Ю., керівник депутатської фракції Партії регіонів, за дорученням членів фракції озвучив заяву фракції;

Вінник А.І., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів, за дорученням громадських організацій ВООІ «Союз Чорнобиль України», обласної організації Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)  та обласної організації Ветеранів України озвучив заяву від імені Координаційної ради вищевказаних організацій;

Шурма І.М., народний депутат України.

 

 

1.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Програми територіальної оборони Харківської області на період 2014-2015 років, затвердженої рішенням обласної ради від 02 жовтня 2014 року № 1065-VІ.

 

 

 

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

87;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

15.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Програми територіальної оборони Харківської області на період 2014-2015 років, затвердженої рішенням обласної ради від 02 жовтня 2014 року № 1065-VІ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1076-VI додається)

 

2.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до регіональної програми «Облаштування та реконструкція українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області» на період до 2015 року, затвердженої рішенням обласної ради від 24 жовтня 2013 року № 841-VІ (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

86;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

16.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до регіональної програми «Облаштування та реконструкція українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області» на період до 2015 року, затвердженої рішенням обласної ради від 24 жовтня 2013 року № 841-VІ (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1077-VI додається)

 

3.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень у Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року № 82-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

94;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень у Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року № 82-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1078-VI додається)

 

4.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до регіональної Програми запобігання і протидії корупції в Харківській області на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 25 квітня 2013 року № 686-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичтимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

96;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

8.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до регіональної Програми запобігання і протидії корупції в Харківській області на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 25 квітня 2013 року № 686-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1079-VI додається)

 

5.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2014 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 30 січня
2014 року № 936-VІ (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

96;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

7.

 

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2014 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 30 січня
2014 року № 936-VІ (зі змінами)»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1080-VI додається)

 

6.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 294-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

95;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

1;

 

 

не голосувало

-

8.

 


ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 294-VI
(зі змінами)
» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1081-VI додається)

 

7.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від 30 січня          2014 року № 938-VІ «Про обласний бюджет на 2014 рік» та додатків до нього (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Овсянніков Сергій Іванович директор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

Запитання доповідачу поставили:

Мисниченко В.П., депутат обласної ради, депутатська фракція Комуністичної партії України;

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Панов В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

відповідь доповідача на поставлене запитання.

 

В обговоренні питання взяли участь:

Данилів Б.В., директор департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації;

Немикіна Л.П., голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, депутатська група «Центр», позафракційна;

Добкін М.М., народний депутат України;

Панов В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Сергієнко А.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція ВОБатьківщина;

Дулуб Л.М., голова постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин, депутатська фракція Партії регіонів.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

98;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

1;

 

 

не голосувало

-

5.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 30 січня 2014 року № 938-VІ «Про обласний бюджет на 2014 рік» та додатків до нього (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1082-VI додається)

 

8.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Порядку виконання заходів щодо соціального захисту населення Харківської області на 2011-2015 роки, затвердженого рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року № 78-VІ (зі змінами).

 

 

Доповідає: Глушко Вадим Олександрович - тимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

97;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

6.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Порядку виконання заходів щодо соціального захисту населення Харківської області на 2011-2015 роки, затвердженого рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року
№ 78-VІ (зі змінами)»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1083-VI додається)

 

 

 

9.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році Програми сприяння розвитку малого підприємництва в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 16 червня 2011 року № 172-VІ (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

94;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

9.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році Програми сприяння розвитку малого підприємництва в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 16 червня 2011 року
172-VІ (зі змінами)»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1084-VI додається)

 

10.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році обласної Програми забезпечення молоді житлом в Харківській області на 2014-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 883-VІ.

 

 

 

Доповідає: Рабінович Михайло Самуїлович – директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

96;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

7.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році обласної Програми забезпечення молоді житлом в Харківській області на 2014-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 883-VІ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1085-VI додається)

 

 

11.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році рішень, ухвалених відповідно до Схеми планування території Харківської області, затвердженої рішенням обласної ради від
23 грудня 2010 року № 30-VІ.

 

 

 

Доповідає: Рабінович Михайло Самуїлович – директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

90;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

12.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році рішень, ухвалених відповідно до Схеми планування території Харківської області, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2010 року № 30-VІ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1086-VI додається)

 

12.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році Програми розроблення містобудівної документації у Харківській області на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 березня 2012 року № 351-VІ.

 

 

 

Доповідає: Рабінович Михайло Самуїлович – директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

90;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

12.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році Програми розроблення містобудівної документації у Харківській області на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 березня 2012 року № 351-VІ.

 

(Рішення № 1087-VI додається)

 

 

 

 

13.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році регіональної Програми будівництва (придбання) доступного житла в Харківській області на 2010-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2010 року
№ 29-VІ.

 

 

 

Доповідає: Рабінович Михайло Самуїлович – директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

90;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

2;

 

 

не голосувало

-

10.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році регіональної Програми будівництва (придбання) доступного житла в Харківській області на 2010-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23 грудня 2010 року
№ 29-VІ»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1088-VI додається)

 

14.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році регіональної Програми модернізації комунальної теплоенергетики Харківської області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 16 червня 2011 року № 173-VІ
(зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Грива Роман Сергійович – директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

91;

 

 

«проти»

-

1;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

9.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році регіональної Програми модернізації комунальної теплоенергетики Харківської області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 16 червня 2011 року
173-VІ (зі змінами)»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1089-VI додається)

 

15.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання за 9 місяців 2014 року Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Харківської області на 2010-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 грудня 2010 року № 7-VІ (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Грива Роман Сергійович – директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

88;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

1;

 

 

не голосувало

-

12.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання за 9 місяців 2014 року Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Харківської області на 2010-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 01 грудня 2010 року № 7-VІ (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1090-VI додається)

 

16.

СЛУХАЛИ:

Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

86;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

15.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1091-VI додається)

 

17.

СЛУХАЛИ:

Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу
з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

16.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1092-VI додається)

 

18.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Шепелевої Тетяни Володимирівни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ «ШАРІВКА».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу
з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

90;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

11.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Шепелевої Тетяни Володимирівни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ "ШАРІВКА"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1093-VI додається)

 

19.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Брянцева Олега Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «КУП’ЯНСЬКИЙ  МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ ІМ. МАРІЇ ШКАРЛЕТОВОЇ».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу
з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

88;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

1;

 

 

не голосувало

-

11.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Брянцева Олега Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «КУП’ЯНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ ІМ. МАРІЇ ШКАРЛЕТОВОЇ»» прийняти в цілому (додається).

 

(Рішення № 1094-VI додається)

 

20.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Даузе Ганни Миколаївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ВОВЧАНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

87;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

13.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Даузе Ганни Миколаївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ВОВЧАНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому (додається).

 

(Рішення № 1095-VI додається)

 

21.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Попова Анатолія Михайловича на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

15.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Попова Анатолія Михайловича на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ» прийняти в цілому (додається).

 

(Рішення № 1096-VI додається)

 

22.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Калмикової Ірини Миколаївни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 1.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

89;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

11.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Калмикової Ірини Миколаївни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 1» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1097-VI додається)

 

23.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Кушнарьової Ірини Олександрівни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР  № 6».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

88;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

12.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Кушнарьової Ірини Олександрівни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 6»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1098-VI додається)

 

24.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Бражник Ірини Олександрівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ХАРКІВСЬКОЇ НАУКОВОЇ  МЕДИЧНОЇ  БІБЛІОТЕКИ.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

90;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Бражник Ірини Олександрівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ХАРКІВСЬКОЇ НАУКОВОЇ МЕДИЧНОЇ  БІБЛІОТЕКИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1099-VI додається)

 

25.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Нестеренка Володимира Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПАНЮТИНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

90;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Нестеренка Володимира Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ПАНЮТИНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1100-VI додається)

 

26.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Тімаріної Олени Віталіївни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ДИТЯЧОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО САНАТОРІЮ № 1.

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

93;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Тімаріної Олени Віталіївни на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ДИТЯЧОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО САНАТОРІЮ № 1» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1101-VI додається)

 

27.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Холодок Валентини Дмитрівни на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ТУРИЗМУ».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

89;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Холодок Валентини  Дмитрівни на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ТУРИЗМУ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1102-VI додається)

 

28.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Вернигорою Олегом Олександровичем, генеральним директором Харківського обласного комунального підприємства «Дирекція розвитку інфраструктури території».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

4;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

13.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Вернигорою Олегом Олександровичем, генеральним директором Харківського обласного комунального підприємства «Дирекція розвитку інфраструктури території»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1103-VI додається)

 

29.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Дмитрієвим                     Максимом Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ – 3».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

70;

 

«проти»

-

3;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

22.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Дмитрієвим Максимом Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ – 3»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1104-VI додається)

 

30.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Каргополовим Федором Павловичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

В обговоренні питання взяв участь Бандурка О.М., голова постійної комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, депутатська група «Єдність Харківщини».

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

55;

 

«проти»

-

18;

 

«утрим.»

-

5;

 

не голосувало

-

21.

 

Рішення не прийнято.

 

Запитання доповідачу поставив Шаповалов О.В., голова постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку, позафракційний.

Відповідь директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ» на запитання депутата Шаповалова О.В.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію щодо повернення до розгляду питання.

Голосували:

«за»

-

57;

 

«проти»

-

8;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

30.

Пропозицію підтримано.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

56;

 

«проти»

-

18;

 

«утрим.»

-

5;

 

не голосувало

-

21.

 

Рішення не прийнято.

 

31.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Мінкою Сергієм Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

86;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

13.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Мінкою Сергієм Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ  ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1105-VI додається)

 

32.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Трофімовим Олегом Валеріановичем, завідувачем КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА
№ 114»
.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

93;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Трофімовим Олегом Валеріановичем, завідувачем КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА
№ 114»
»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1106-VI додається)

 

33.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Жупинським Миколою Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

89;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

;

 

не голосувало

-

.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту з Жупинським Миколою Олексійовичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ БОГОДУХІВСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1107-VI додається)

 

34.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Волосовим Євгеном Віталійовичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА».

 

 

 

Інформує: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

86;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

13.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту з Волосовим Євгеном Віталійовичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1108-VI додається)

 

35

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Дорофєєвою Елеонорою   Анатоліївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ШКІРНО-ВЕНЕРОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР № 4».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

58;

 

«проти»

-

11;

 

«утрим.»

-

5;

 

не голосувало

-

25.

 

Рішення не прийнято.

 

В обговоренні питання взяли участь:

Глушко В.О., депутат обласної ради, заступник керівника депутатської групи «Єдність Харківщини»;

Дем’яненко І.Я., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Казакова В.С., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Галацан О.В., директор Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації.

Запитання доповідачу поставив Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний;

відповідь доповідача на поставлене запитання.

Запитання директору Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації( Галацан О.В.) поставив Чернов С.І., голова обласної ради;

відповідь Галацана О.В., директора Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, на поставлене запитання.

 

У продовжені обговорення питання взяли участь:

Стронов А.О., голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та соціального захисту населення, депутатська фракція Партії регіонів;

Тітов М.І., голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно - територіального устрою, регламенту та депутатської діяльності, керівник депутатської групи «Центр»;

Дулуб Л.М., голова постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин, депутатська фракція Партії регіонів;

Алексєєв В.Г., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів, вніс пропозицію – повернутися до розгляду даного питання.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію щодо повернення до розгляду питання.

Голосували:

«за»

-

54;

 

«проти»

-

13;

 

«утрим.»

-

6;

 

не голосувало

-

27.

Пропозицію підтримано.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

58;

 

«проти»

-

16;

 

«утрим.»

-

7;

 

не голосувало

-

19.

 

Рішення не прийнято.

 

36.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Піонтковською Оксаною Володимирівною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ ДИТЯЧОЇ КЛІНІЧНОЇ ЛІКАРНІ №1.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

13.

 

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту з Піонтковською Оксаною Володимирівною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ ДИТЯЧОЇ КЛІНІЧНОЇ ЛІКАРНІ №1» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1109-VI додається)

 

37.

СЛУХАЛИ:

Про оголошення конкурсів на заміщення посад керівників вищих навчальних закладів.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

92;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

8.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про оголошення конкурсів на заміщення посад керівників вищих навчальних закладів» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1110-VI додається)

 

38.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від
30 серпня 2012 року № 498-VI «Про припинення комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 39» (код ЄДРПОУ 22678607), розташованого за адресою: м. Харків, вул. Володарського, 82, - шляхом ліквідації» (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

81;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

18.

 

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 30 серпня 2012 року № 498-VI «Про припинення комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 39» (код ЄДРПОУ 22678607), розташованого за адресою: м. Харків, вул. Володарського, 82, - шляхом ліквідації» (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1111-VI додається)

 

39.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від
29 серпня 2013 року № 812-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА
№ 66» (код ЄДРПОУ 01974595), розташованого за адресою: Харківська область, Шевченківський район, смт Шевченкове, вул. Леніна, 33, - шляхом ліквідації» (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

78;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

20.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 29 серпня 2013 року № 812-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА
№ 66» (код ЄДРПОУ 01974595), розташованого за адресою: Харківська область, Шевченківський район, смт Шевченкове, вул. Леніна, 33, - шляхом ліквідації» (зі змінами)»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1112-VI додається)

 

 

40.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від
25 квітня 2013 року № 706-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА
№ 67» (код ЄДРПОУ 01974785), розташованого за адресою: м. Вовчанськ, вул. Шевченка, 26, - шляхом ліквідації
».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

76;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

23.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 25 квітня 2013 року № 706-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА
№ 67» (код ЄДРПОУ 01974785), розташованого за адресою: м. Вовчанськ, вул. Шевченка, 26, - шляхом ліквідації
»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1113-VI додається)

 

 

41.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від
25 квітня 2013 року № 707-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 90» (код ЄДРПОУ 01974721), розташованого за адресою: 
м. Балаклія, майдан Ростовцева, 1, - шляхом ліквідації
.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

74;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

25.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 25 квітня 2013 року № 707-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА
№ 90» (код ЄДРПОУ 01974721), розташованого за адресою: м. Балаклія, майдан Ростовцева, 1, - шляхом ліквідації»»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1114-VI додається)

 

42.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від
29 серпня 2013 року № 811-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «МІЖЛІКАРНЯНА АПТЕКА № 307», (код ЄДРПОУ 22680225), розташованого за адресою:
м. Харків, вул. Академіка Павлова, 46 - шляхом ліквідації».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

76;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

21.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 29 серпня 2013 року № 811-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «МІЖЛІКАРНЯНА АПТЕКА № 307», (код ЄДРПОУ 22680225), розташованого за адресою:
м. Харків, вул. Академіка Павлова, 46 - шляхом ліквідації»»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1115-VI додається)

 

43.

СЛУХАЛИ:

Про перейменування КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ-5».

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

86;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

14.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про перейменування КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ-5»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1116-VI додається)

 

44.

СЛУХАЛИ:

Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 1» (код ЄДРПОУ 39011896), розташованого за адресою: Харківська область, Валківський район, м. Валки,
вул. Карла Лібкнехта, 1, - шляхом ліквідації.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

93;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 1» (код ЄДРПОУ 39011896), розташованого за адресою: Харківська область, Валківський район, м. Валки,
вул. Карла Лібкнехта, 1, - шляхом ліквідації»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1117-VI додається)

 

45.

СЛУХАЛИ:

Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 2» (код ЄДРПОУ 39006778), розташованого за адресою: Харківська область, Чугуївський район, м. Чугуїв,
вул. Харківська, 105, - шляхом ліквідації.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

93;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 2» (код ЄДРПОУ 39006778), розташованого за адресою: Харківська область, Чугуївський район, м. Чугуїв,
вул. Харківська, 105, - шляхом ліквідації»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1118-VI додається)

 

46.

СЛУХАЛИ:

Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 4» (код ЄДРПОУ 37346892), розташованого за адресою: Харківська область, Куп’янський  район, село Глушківка, вул. Соціалістична, 92, - шляхом ліквідації.

 

 

 

Доповідає: Грибанова Тетяна Юріївна – начальник відділу з питань комунальної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

91;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

9.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 4»  (код ЄДРПОУ 37346892), розташованого за адресою: Харківська область, Куп’янський  район, село Глушківка, вул. Соціалістична, 92, - шляхом ліквідації» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1119-VI додається)

 

47.

СЛУХАЛИ:

Про погодження надання ТОВ "КУБГАЗ-БОРОВА" надр у користування.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

На прохання першого заступника керівника депутатської групи «Єдність Харківщини» (Суботін В.Г.) та керівника депутатської фракції “Європейська Слобожанщина” (Давтян О.С.) голова обласної ради Чернов С.І. оголосив перерву у роботі пленарного засідання сесії на 15 хвилин.

 

Реєстрація депутатів.

Зареєстровано – 93 депутата.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію щодо прийняття рішень стосовно блоку питань порядку денного № 51- 57 шляхом голосування у поіменному режимі.

 

Голосували:

«за»

-

45;

 

«проти»

-

5;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

42.

Пропозицію підтримано.

 

Повторна реєстрація депутатів.

Зареєстровано – 99 депутатів.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. на прохання депутатів повторно поставив  пропозицію щодо процедури голосування з блоку питань порядку денного № 51- 57 у поіменному режимі.

 

Голосували:

«за»

-

37;

 

«проти»

-

13;

 

«утрим.»

-

6;

 

не голосувало

-

43.

Пропозицію підтримано.

 

47.

СЛУХАЛИ:

Про погодження надання ТОВ "КУБГАЗ-БОРОВА" надр у користування.

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

ВИСТУПИЛИ:

 

Бандурка О.М., голова постійної комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю, депутатська група «Єдність Харківщини», який вніс пропозицію – відкласти розгляд питань пов’язаних з надрами, доопрацювати та розглянути на наступній сесії; у разі відхилення даної пропозиції – голосувати за кожне питання окремо;

Шаповалов О.В.,  голова постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку, позафракційний;

Лобас С.В., депутат обласної ради, депутатська фракція “Європейська Слобожанщина”, депутатська група «Сильна Україна», який підтримав пропозицію депутата Бандурки О.М..

 

Запитання доповідачу поставили:

Тітов М.І., голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, керівник депутатської групи «Центр»;

Давтян О.С., голова постійної комісії обласної ради з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації, керівник депутатської фракції “Європейська Слобожанщина”.

Відповідь доповідача на поставлені депутатами запитання.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію депутата Бандурки О.М. стосовно відтермінування розгляду питань № 51-57, їх доопрацювання та розгляду на наступній сесії.

 

Голосували:

«за»

-

39;

 

«проти»

-

5;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

54.

 

Пропозицію відхилено.

 

47.

СЛУХАЛИ:

Про погодження надання ТОВ "КУБГАЗ-БОРОВА" надр у користування.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування у режимі поіменного голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

57;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

22;

 

не голосувало

-

18.

 

Рішення не прийнято.

 

48.

СЛУХАЛИ:

Про надання ТОВ «ФАНСІДАР» гірничого відводу для розробки Шарівського родовища піску на території Валківського району.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

57;

 

«проти»

-

3;

 

«утрим.»

-

22;

 

не голосувало

-

16.

 

Рішення не прийнято.

 

49.

СЛУХАЛИ:

Про надання ТОВ "НВФ БАРХАН" гірничого відводу для розробки Південно-Роганського родовища піску і суглинку в Харківському районі Харківської області.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

50;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

26;

 

не голосувало

-

21.

 

Рішення не прийнято.

 

50.

СЛУХАЛИ:

Про погодження надання ПАТ "Шахта ім.
О.Ф. Засядька"
надр у користування.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

51;

 

«проти»

-

3;

 

«утрим.»

-

26;

 

не голосувало

-

17.

 

Рішення не прийнято.

 

51.

СЛУХАЛИ:

Про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

33;

 

«проти»

-

6;

 

«утрим.»

-

10;

 

не голосувало

-

48.

 

Рішення не прийнято.

 

52.

СЛУХАЛИ:

Про скасування рішення обласної ради від 10 липня
2014 року № 1016-VI "Про погодження надання
ТОВ "НАДРАХОРІНВЕСТ" надр у користування
.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

69;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

11;

 

не голосувало

-

17.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про скасування рішення обласної ради від
10 липня 2014 року № 1016-VI "Про погодження надання ТОВ "НАДРАХОРІНВЕСТ" надр у користування
» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1120-VI додається)

 

53.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження Проекту організації зон санітарної охорони водозабору ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "Вовчанський агрегатний завод" в
м. Вовчанську Вовчанського району Харківської області (родовище питних підземних вод
"Вовчанськ-3").

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

В обговоренні питання взяли участь:

Панов В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Шаповалов О.В.,  голова постійної комісії обласної ради з питань паливно- енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку, позафракційний;

Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

92;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження Проекту організації зон санітарної охорони водозабору ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "Вовчанський агрегатний завод" в м. Вовчанську Вовчанського району Харківської області (родовище питних підземних вод "Вовчанськ-3")» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1121-VI додається)

 

54.

СЛУХАЛИ:

Про погодження надання ПАТ «АГРОКОМБІНАТ СЛОБОЖАНСЬКИЙ» надр у користування.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

89;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про погодження надання ПАТ «АГРОКОМБІНАТ СЛОБОЖАНСЬКИЙ» надр у користування» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1122-VI додається)

 

55.

СЛУХАЛИ:

Про погодження «Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії» по ДСП "КОМУНАР" Харківської області».

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

16.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про погодження «Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії» по ДСП "КОМУНАР" Харківської області»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1123-VI додається)

 

 

56.

СЛУХАЛИ:

Про надання у користування мисливських угідь ГО "Первомайська районна організація – універсальне товариство мисливців та рибалок" на території Первомайського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного  управління лісового та мисливського господарства.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

88;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання у користування мисливських угідь ГО "Первомайська районна організація – універсальне товариство мисливців та рибалок" на території Первомайського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1124-VI додається)

 

57.

СЛУХАЛИ:

Про надання у користування мисливських угідь ТОВ «Спеціалізоване мисливсько-рибальське господарство "Мрія"» на території Куп'янського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного  управління лісового та мисливського  господарства.

 

 

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

77;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

8;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання у користування мисливських угідь ТОВ «Спеціалізоване мисливсько-рибальське господарство "Мрія"» на території Куп'янського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1125-VI додається)

 

58.

СЛУХАЛИ:

Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Чугуївського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

88;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

8.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Чугуївського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1126-VI додається)

 

59.

СЛУХАЛИ:

Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Сахновщинського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного  управління лісового та мисливського господарства.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

9.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Сахновщинського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1127-VI додається)

 

60.

СЛУХАЛИ:

Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Кегичівського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського  господарства.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання у користування мисливських угідь Харківській  обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Кегичівського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1128-VI додається)

 

61.

СЛУХАЛИ:

Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Лозівського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного  управління лісового та мисливського  господарства.    

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Лозівського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1129-VI додається)

 

62.

СЛУХАЛИ:

Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Дергачівського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського  господарства.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

 

 

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

13.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Дергачівського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1130-VI додається)

 

63.

СЛУХАЛИ:

Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Барвінківського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського  господарства.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання у користування мисливських угідь Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Барвінківського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1131-VI додається)

 

64.

СЛУХАЛИ:

Про надання у користування мисливських угідь Балаклійській  районній організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Балаклійського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.     

 

У обговоренні питання взяли участь:

Білокудря В.М., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Тітов М.І.,  голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, керівник депутатської групи «Центр»; 

Давтян О.С., голова постійної комісії обласної ради з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації, керівник депутатської фракції “Європейська Слобожанщина”;

Білокудря В.М., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Збукар В.П., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Лобас С.В., депутат обласної ради, депутатська фракція “Європейська Слобожанщина”, депутатська група «Сильна Україна»;

Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний;

Білокудря В.М., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Фесенко Ю.Л., депутат обласної ради, позафракційний;

Шаповалов О.В., голова постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку, позафракційний;

Пшеничний А.В., голова Балаклійської  районної організації Українського товариства мисливців та рибалок на території Балаклійського району;

Білокудря В.М., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію щодо надання слова для виступу представнику Балаклійської районної організації Українського товариства мисливців та рибалок.

 

Голосували:

«за»

-

31;

 

«проти»

-

9;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

54.

 

Пропозицію відхилено.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

34;

 

«проти»

-

11;

 

«утрим.»

-

10;

 

не голосувало

-

40.

 

Рішення не прийнято.

 

65.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів у 2015 році.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.     

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

79;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

 

12.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів у
2015 році
» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1132-VI додається)

 

66.

СЛУХАЛИ:

Про упорядкування структури виконавчого апарату обласної ради.

 

 

 

Доповідає: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

13.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про упорядкування структури виконавчого апарату обласної ради» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1133-VI додається)

 

67.

СЛУХАЛИ:

Про клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України та про присудження Премії Верховної Ради України.

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

75;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

14.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України та про присудження Премії Верховної Ради України» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1134-VI додається)

 

68.

СЛУХАЛИ:

Про звіти постійних комісій обласної ради про роботу за період з листопада 2013 року по листопад 2014 року.

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

82;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звіти постійних комісій обласної ради про роботу за період з листопада 2013 року по листопад
2014 року»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1135-VI додається)

 

69.

СЛУХАЛИ:

Про проведення звітів депутатів обласної ради перед виборцями.

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

8.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про проведення звітів депутатів обласної ради перед виборцями» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1136-VI додається)

 

70.

СЛУХАЛИ:

Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Добкіна М.М.

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

 

 

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

9.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Добкіна М.Мприйняти в цілому.

 

(Рішення № 1137-VI додається)

 

71.

СЛУХАЛИ:

Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Єфремової І.О.

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

75;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

17.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Єфремової І.О.» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1138-VI додається)

 

72.

СЛУХАЛИ:

Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Котвіцького І.О.

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

77;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

16.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Котвіцького І.О.»

прийняти в цілому.

 

(Рішення №1139 -VI додається)

 

73.

СЛУХАЛИ:

Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Шурми І.М.

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

78;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

15.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Шурми І.М.»

прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1140-VI додається)

 

74.

СЛУХАЛИ:

Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Медведєва А.О.

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

76;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

16.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради VІ скликання Медведєва А.О.»

прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1141-VI додається)

 

75.

СЛУХАЛИ:

Про депутатські запити.

До секретаріату депутатських запитів не надходило.

 

76.

СЛУХАЛИ:

Різне.

 

 

 

Інформує: Чернов С.І. – голова обласної ради.

 

 

 

Головуючий на прохання районних, селищних, міських рад, представників територіальних громад Харківської області, установ соціально-культурної сфери, громадських організацій, педагогічних, учнівських, батьківських колективів навчальних закладів, жителів області висловив подяку депутатам обласної ради:

                               Олександровичу Юрію Костянтиновичу;

                               Глушку Вадиму Олександровичу;

                               Гляню Івану Даниловичу;

                               Донському Олександру Михайловичу.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. привітав із професійним святом, що наближається, працівників міліції, побажав їм успіхів у відповідальній та нелегкій праці, міцного здоров’я й злагоди.

 

Головуючий подякував депутатам за плідну роботу та оголосив пленарне засідання XXХІІ сесії VI скликання закритим.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов

 

Скрипніков В.І., 700-31-80