ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХІІІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 15 січня 2015 року                                                                            1142-VІ

 

 

Про затвердження порядку денного

позачергової  ХХХІІІ сесії обласної ради

VІ скликання

 

 

Відповідно до статей 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту обласної ради затвердити для розгляду на позачерговій ХХХІІІ сесії обласної ради такий порядок денний:

 

                                   1.      Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2015 рік та визнання такими, що втратили чинність, деяких рішень обласної ради.

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                   2.   Про затвердження регіональної Програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах  оборонної роботи на  2015-2017 роки.

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійович  – тимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                   3.   Про обласний бюджет на 2015 рік.

Доповідає:  Овсянніков Сергій Івановичдиректор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                   4.      Про внесення змін до комплексної Програми охорони навколишнього природного середовища в Харківській області на 2009-2013 роки та на перспективу до 2020 року, затвердженої рішенням обласної ради від 29 жовтня 2009 року № 1413-V (зі змінами).

Доповідає:  Капусник  Ігор Вадимович – директор Департаменту екології та природних ресурсів Харківської  обласної державної адміністрації.

 

                                   5.           Про надання ТОВ «ФАНСІДАР» гірничого відводу для розробки Шарівського родовища піску на території Валківського району.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                              6.       Про погодження  надання ТОВ «ЛОЗІВСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД» надр у користування.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                              7.       Про депутатські запити.

Інформує:  Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

7.1.       Про депутатський запит депутата обласної ради Лобаса С.В. до директора Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Кириленка В.В. щодо виселення дитячо-юнацької спортивної школи з художньої гімнастики "Авангард" із займаного приміщення.

 

 

                              8.                Різне.                                         

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов