ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Трохименка Олександра Петровича  на  посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Трохименка Олександра Петровича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР».

Юридична адреса закладу: м. Харків, вул. Сумська, 25.

Відповідно до статутних документів, головною метою діяльності Центру є надання культурних послуг населенню, розвиток видовищних видів мистецтва, формування та задоволення потреб населення в театрально-концертному мистецтві, організація театрально-концертної діяльності, співробітництво з суб’єктами культурної діяльності незалежно від відомчого підпорядкування та форми власності.

Трохименко Олександр Петрович, 1952 року народження, освіта вища. У 1977 році закінчив Харківський державний інститут культури за спеціальністю «бібліотекознавство та бібліографія» та здобув кваліфікацію бібліотекаря-бібліографа. У 1981 році закінчив повний курс Центрального інституту підвищення кваліфікації керівних робітників та спеціалістів народного господарства в галузі патентної роботи по спеціальності патентоведення. Загальний стаж роботи – 37 років.

Призначення здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24  Кодексу законів про працю України,  розділу 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ.

 

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради Про призначення Трохименка Олександра Петровича  на  посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР».

 

 

 

 

Начальник  відділу з питань

управління об’єктами спільної власності

управління регіонального розвитку

виконавчого апарату обласної ради                                             Т.Ю. Грибанова