ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради Про звільнення Молодькової

Оксани Іванівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ»

 

До Харківської обласної ради надійшло звернення від Молодькової Оксани Іванівни, директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ» стосовно звільнення її з займаної посади за власним бажанням.

Юридична адреса підприємства: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 1під., 5 пов.

Метою діяльності Фонду є розширення на території Харківської області інвестування в будівництво, придбання, газифікацію житла на селі,  спорудження газових та інших інженерних мереж, здешевлення вартості житла, створення забудовникам сприятливих умов для спорудження житлових будинків із надвірними підсобними приміщеннями та інженерних мереж.

Молодькова Оксана Іванівна була призначена на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ» рішенням Харківської обласної ради від 15 листопада  2012 року № 550-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств і вищих навчальних закладів». З Молодьковою О.І. укладений контракт № 111 від 21 листопада 2012 року. Строк дії контракту закінчується 21 листопада 2016 року.

Звільнення здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України,  розділу 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ.

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради “Про звільнення Молодькової Оксани Іванівни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ»”.

 

 

 

Начальник  відділу з питань

управління об’єктами спільної власності

управління регіонального розвитку

виконавчого апарату обласної ради                                             Т.Ю. Грибанова