ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро подовження трудових відносин

 із Овчаренком Миколою Миколайовичем, начальником 

КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ  ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ  І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ

«ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»”

 

До обласної ради надійшла заява від Овчаренко Миколи Миколайовича, начальника КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ  І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» стосовно подовження з ним трудових відносин на зазначеній посаді.

Юридична адреса та місцезнаходження установи: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 3 під., 5 пов..

Овчаренко Микола Миколайович, 1960 року народження. Освіта вища. У 1988 році закінчив Харківський юридичний інститут ім. Ф.Е. Дзержинського за спеціальністю «Правознавство» з присвоєнням кваліфікації юриста. Загальний стаж роботи  - 35 років.

Овчаренко Микола Миколайович є майстром спорту міжнародного класу з лижних гонок та майстром спорту України з плавання.

Овчаренко М.М. працює на посад начальника КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»  на підставі розпорядження голови обласної державної адміністрації від 10 січня 2013 року  8-к «Про призначення М. ОВЧАРЕНКА». З Овчаренком М.М. укладений контракт від  08 травня 2014 року (нова редакція). Строк закінчення контракту – 08 травня 2015 року.

Подовження трудових відносин на умовах контракту  здійснюватиметься на підставі пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року  № 1008-VІ.

Враховуючи вищевикладене, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин із Овчаренком Миколою Миколайовичем, начальником КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ  І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»”.

 

 

Начальник  відділу з питань

управління об’єктами спільної власності

управління регіонального розвитку

виконавчого апарату обласної ради                                                Т. Грибанова